• ik heb een whirlpool condensdroger Atlanta C van 4 jaar oud, gisteravond nog gebruikt. Vanmorgen wilde ik m aanzetten maar is helemaal dood. Er zit gewoon stroom op het stopcontact. Wie heeft dit ook meegemaakt en weet wat het kan zijn.

  Gesteld op 20-1-2015 om 14:18 in forum Whirlpool atlanta c Misbruik melden
  • ik heb precies het zelfde probleem, probeer nu te achterhalen of het de zekering in de droger is en waar ik deze kan vinden Geantwoord op 24-10-2015 om 17:12

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem sinds vorige week. Heeft iemand reeds een oplossing, is het een zekering die vervangen kan worden? Geantwoord op 26-10-2015 om 20:29

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info