Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/36
Pagina verder
1
INSTALLATION, QUICK START
INSTALLATIE, SNEL AAN DE SLAG
INSTALLATION, HURTIG START
INSTALLASJON, RASK INNFØRING
ASENNUS, PIKAOPAS
ÜZEMBE HELYEZÉS, RÖVID
KEZDÉSI ÚTMUTATÓ
INSTALACE, NÁVOD VE ZKRATCE
INSTALACJA, SKRÓCONA
INSTRUKCJA OBSŁUGI
УСТАНОВКА, КРАТКОЕ
СПРАВОЧНОЕ РУКОВОДСТВО
INŠTALÁCIA, ÚVODNÁ PRÍRUČKA
INSTALLATION, DÉMARRAGE RAPIDE
AUFSTELLUNG, KURZANLEITUNG
INSTALLAZIONE, GUIDA RAPIDA
INICIO RÁPIDO PARA LA INSTALACIÓN
INSTALAÇÃO, GUIA DE INICIAÇÃO RÁPIDA
INSTALLATION, SNABBGUIDE
AMW 820 AMW 825
1




Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • Alle symboolwn branden maar de nieuwe magnetron doet niks. Is ie op slot? Gesteld op 22-3-2017 om 11:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Combi oven AMW 820IX blijft ongeveer 15 minuten na koelen ( COOL) bij gebruik van de mircogolf gedurende 2min, oven is dan totaal niet warm van binnen.
    Is daar na 4j nu al een oplosssing ?

    mvg
    Gesteld op 6-3-2017 om 22:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • waar vindt ik op de whirlpool AMW820IX de automatische stand voor de cripsfunktie
    Gesteld op 5-11-2016 om 19:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Waar valt onder een appeltaart bakken . Op welke stand zet ik hem Gesteld op 22-10-2016 om 16:34

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik weet niet hoe ik het draaiplateau moet uitzetten
    Gesteld op 29-6-2016 om 23:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Alles wat wij doen op de combitron geeft de vermeldin Err l.
    Wat moeten wij hieraan doen.
    Gaarne reactie.
    Matt Gesteld op 6-5-2016 om 08:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo,
    Deze combimagnetron hebben we bijna 5 jaar, en maakt al een hele lange tijd een krakend geluid als het plateau draait.
    Wie weet hoe dit komt en hoe kan het verholpen worden.

    m.vr.gr.
    Leo Groenendijk Gesteld op 11-4-2016 om 21:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Bij de aanschaf van de combimagnetron AMW 820ix zijn 2 garantieboekjes geleverd en geen gebruiks aanwijzigingsboekje.Kunt u die toesturen.
    Ina Heere, Laan van Presikhaaf 66-4, 6826 CN Arnhem Gesteld op 26-3-2016 om 11:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn micro stopt met draaien er verschijnt op de display e.e. r.5 wat betend dit het is een whirpool
    * Gesteld op 19-2-2016 om 13:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Draaiplateau doet het gewoon;lampje ook echter het vermogen van de magnetron wordt minder ; het duurt 3 minuten voordat een beker chocomel warm is. Wat is er aan de hand..? Gesteld op 20-1-2016 om 08:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Draaiplateau doet het gewoon;lampje ook echter het vermogen van de magnetron wordt minder ; het duurt 3 minuten voordat een beker chocomel warm is. Wat is er aan de hand..??
    annemarie.lucas60@gmail.com Gesteld op 20-1-2016 om 08:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De magnetron kraakt behoorlijk als deze aan staat, wat is de oorzaak. Gesteld op 28-11-2015 om 13:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • goedenmorgen, wij hebben ook een whirlool amw820ix en van ene op andere dag, draait de schroef niet meer, waar de glazen plaat op staat. Hoe kunnen we dit oplossen?
    mvg Mariska Gesteld op 22-11-2015 om 13:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De magnetron geeft error 5 aan en doet het niet, wat is dit Gesteld op 3-11-2015 om 19:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • De handleiding die erbij wordt geleverd is totaal niet informatief (oa welke symbolen horen bij welke functies). Na een paar maanden ben ik er nu achter en heb het overzicht hier online gezet:

    Link

    Succes! Gesteld op 8-10-2015 om 11:45

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Als de magnetron op standby staat verdwijnt dan de klok ook van het display, want dit gebeurt bij ons wel? En is het mogelijk om deze zo in te stellen dat deze wel blijft staan.
    Gesteld op 4-9-2015 om 11:03

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik ben ook hopeloos op zoek naar de oplossing. Ik heb een stoomoven van dezelfde lijn en daar blijft de klok wel op staan. Daar staat ook een mini klokje op en daardoor blijft het uur staan. Geantwoord op 8-10-2015 om 20:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • voorverwarmen microgolf whirpool; vraag blijft onbeantwoord Gesteld op 2-9-2015 om 06:13

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hoe kan men voorverwarmen met microgolfoven AMX/820X Gesteld op 25-8-2015 om 20:23

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • hallo,

      heb jij al een antwoord op jouw gekregen ?
      ik weet nog altijd niet hoe je met deze oven moet voorverwarmen... Geantwoord op 6-11-2015 om 17:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Hoe kan ik voorverwarmen in de oven naar de juiste temperatuur? Gesteld op 22-8-2015 om 20:01

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik wil broodjes afbakken en moet de magnatron voorverwarmen maar hoe doe ke dat en mag hij dan leeg zijn??? Gesteld op 22-6-2015 om 10:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik zie enkel één suggestie om error 5 op te lossen en moet die nog uittesten maar zou toch een antwoord va Whirlpool zelf verwachten (toestel amw820IX is iets over twee jaar oud en microwave functie al stuk!).

    lieven.vanhoof.onzea@gmail.com Gesteld op 19-6-2015 om 21:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb de dop op de bodem er afgehaald om schoon te maken maar nu draait de plaat niet meer. Wat kan ik doen? Gesteld op 10-6-2015 om 09:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Wanneer ik de magnetron aanzet geeft hij err5 aan.. Na 5 seconden stopt hij ermee.. Wat moet ik nu doen? Gesteld op 26-3-2015 om 20:17

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Heb je het nog kunnen oplossen, ik had vanavond dezelfde foutmelding.
      Ik heb het opgelost door de oven aan te zetten met de deur open, ik moest wel de twee druksensors indrukken en de startknop en toen deed hij het weer! :-) Geantwoord op 12-6-2015 om 19:55

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Ja ook wij hebben deze oven magnetron gekocht en idd geen handleiding te vinden, wie kan ons helpen. Het is alleen wel schaamteloos dat een bedrijf als Whirlpool dit op de markt brengt zonder een knappe gebruiksaanwijzing . Helaas. Gesteld op 15-3-2015 om 11:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ja, zo als iedereen is het onduidelijk hoe de oven en magnetron werkt,
    Iedereen heeft er last van,wat een onzin om je naar een site te sturen die geen antwoord geeft Gesteld op 25-2-2015 om 14:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heb hem net in huis ik krijg het niet voor elkaar om automatische programma te doen oven crispy Gesteld op 7-1-2015 om 11:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Onlangs heb ik een combi magnetron van Whirlpool 820/ix gekocht maar de handleiding of gebruiksaanwijzing ontbreken.
    Zou U mij hieraan nog kunnen/willen helpen.

    Met vriendelijke groet,
    Marlies van Son Gesteld op 6-1-2015 om 18:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • hallo beste ik heb een combi magnetron oven type amw 820 ix kan ik deze oven ook voorvewarmen ik weet hoe de oven werkt maar vindt niets tt jperug voor het voorverwarmen gr jp Gesteld op 24-12-2014 om 09:26

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • heb gebeld met whirpool, ze kunnen me niets zeggen, ben terug gegaan naar de leverancier maar ook hij weet het niet. Geantwoord op 11-3-2015 om 19:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • gebruiksaanwijziging van modAMW799/ix Gesteld op 10-1-2014 om 14:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • gebruiks aanwijziging modamw799/ix

      is geplaatst in mijn appartement; geen uitgebreide handleiding in nederlands bij geleverd



      Geantwoord op 10-3-2014 om 08:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Er komt na 5 seconde ERR 5 op hie kan ik dit herstellen? Gesteld op 25-11-2013 om 20:07

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een magnetron oven amw 820 x mijn vraag is hoe bak ik mijn cake ? Zoveel functies maar zo weinig uitleg in de handleiding. Gesteld op 13-11-2013 om 11:35

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Welke symbolen horen bij de desbetreffende functies?? Leuk hoor, crisp enzo, maar welk symbool is dat dan??
    De gebruiksaanwijzing is echt veel te summier.
    Gesteld op 22-9-2013 om 17:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Graag had ik de gebruiksaanwijzing van de whirlpool AMW 5023 IX Gesteld op 4-7-2013 om 07:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • bESTE,

      Graag had ik de volledige uitgebreide handleiding per post ontvangen van de combi-magnetron oven van het type

      AMW 820/IX-PH

      Beste dank bij voorbaat,
      Suzy Jacobs
      Bogaardstraat 23
      2480 Dessel Geantwoord op 24-12-2013 om 10:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik zou graag de gebruiksaanwijzing van de whirlpool AMW 5023 lx van u ontvangen
      En liefst per post
      L van der voorden
      Staringplantsoen 17 E
      3202 xc spijkenisse Geantwoord op 26-1-2014 om 14:51

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Storend vind ik dat na gebruik van de magnetron het toestel in 'cool' functie slaat, wat zorgt voor geruis en dat geruis duurt toch relatief lang. Deur openzetten helpt niet. Bestaat hiervoor een oplossing of is dit en fout in het toestel?
    Gesteld op 16-5-2013 om 18:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem dus ik denk dat het niet een fout is van uw magnetron maar een fout die voorkomt in alle magnetrons van dit type.
      ik heb whirlpool gebeld hierover maar hun vinden dit normaal!?!
      hopenlijk kan iemand anders ons helpen met dit probleem Geantwoord op 8-4-2014 om 22:41

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • ik vind het ook storend dat na het gegbruik de magnetron in cool functie slaat wat zorgt voor geruis dat geruis duurt 8 minuten dan slaat de magnetron weer op standby maar het geruis duurt voort zelfs na een kwartier 20 minuten stopt het niet tot dat ik op de stop toets druk wie kan mij daar mee helpen bel me 0638381711 geantwoord op 16-11-2016 om 1800 Geantwoord op 16-11-2016 om 18:03

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Draai functie uitzetten
    Gesteld op 17-3-2013 om 15:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik kocht een microgolf AMW 820 IX. Ik vind de handleiding niet duidelijk. Moet ik om te bakken en te crispen iets verwijderen uit de oven? (ronde glazen schaal, wieltjes en stuk waarop de schaal draait). Dank bij voorbaat. Gesteld op 6-2-2013 om 17:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • kunt u me een duidelijke handleiding opsturen voorwhirlpool AMW 820IX voor te bakken en te ontdooien en het opwarmen dank bij voorbaat mijn imail adres veenweg5@gmail.com huis adres l peters veenweg5 beek post code 6191RH gemeente beek (L)


      Geantwoord op 7-3-2014 om 15:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Geachte,
    Wil je mij aub een handleiding van een microgolf amw820ix opsturen naar
    Uyttenhove guido
    Nieuwstraat 33 bus 22
    9230 Wetteren
    Dank bij voorbaat,
    De groeten Guido Gesteld op 11-1-2013 om 11:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ben je tevreden over deze magnetron? Wij willen deze aankopen maar zijn nog aan twijfelen omdat er zoveel "slechte" reviews (mbt gebruiksaanwijzing) te lezen zijn. Geantwoord op 4-10-2013 om 14:23

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • waar kun je een overzichtje vinden van de symbolen van bv oven of grill enz Gesteld op 15-7-2012 om 07:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Mijn glazen plaat van de magnetron is kapot. Waar kan ik die los bestellen? Gesteld op 20-6-2012 om 10:55

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • U kunt het proberen bij www.europart.nl Ze vragen wel naar een service nummer van dit apparaat. 12 cijfers lang begint met 85... Geantwoord op 20-6-2012 om 11:13

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik krijg het haakje van het gloei spiraal niet om zodat deze niet naar beneden komt. Wie weet wat er aan de hand kan zijn??
    Gr John Gesteld op 7-2-2012 om 13:29

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Je moet het verwarmingsrooster zelf iets omhoog duwen zodat je het stangetje van het rooster achter het haakje kunt wegdrukken (het kunststof haakje zelf blijft op zn plaats). Geantwoord op 7-2-2012 om 19:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik kan de oven niet in het nederlands instellen,dit kan zo maar toch nie wat te doen daarvoor
    Gesteld op 28-11-2011 om 21:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik Kan op stand crisp geen minuten instellen . Gesteld op 27-11-2011 om 14:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • In de crisp stand kun je met de rechter draaiknop de minuten instellen.

      Even voor de duidelijkheid: Crisp is de stand met het symbool 'gril' aan de bovenkant, 'magnetron' aan de zijkant en de 'crispplaat' aan de onderkant.
      Geantwoord op 27-11-2011 om 20:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Het lampje bovenin de AMW 820 IX doet het niet meer. Ik kan het lampje er niet uit krijgen. Wie weet hoe lampje moet worden vervangen? Gesteld op 26-9-2011 om 20:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Voor het verwisselen van het lampje moet de oven gedemonteerd worden. Bovenplaat moet er af en een printplaat moet worden verwijderd voordat het lampje berijkt kan worden.
      Bij ons was overigens niet het lampje kapot maar was er een defect op het printplaatje. Geantwoord op 5-11-2011 om 14:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik zou ook graag antwoord hebben over de voorverwarming. In handleiding staat niets. Op de Whirlpool site werkt d pdf niet trouwens, dus top dat ie hier wel te lezen is. Gesteld op 20-9-2011 om 19:38

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • voorverwarmen op de stand met symbool "ventilator" in het midden en "gril" aan de bovenkant. De temperatuur kan dan ingegsteld worden waarna de oven na het starten zich op de ingestelde temperatuur zal voorverwarmen. Er komt een signaal als de temperatuur is bereikt. Geantwoord op 26-9-2011 om 20:58

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Hoe moet je de oven voorverwarmen. Je stelt bijv. in op 200 gr., maar wanneer zie je nou wanneer de temperatuur is bereikt. Gesteld op 18-8-2011 om 19:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ik wil kip in plastieken zak doen maar hoe verwarm ik de oven,op 200graden en welken stand voor de kip ,een duren oven slechte beschijvingen geen steek kom ik er verder meem, heel heel slecht . Geantwoord op 19-6-2012 om 21:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kan handleiding niet downloaden! Gesteld op 9-8-2011 om 09:27

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • de uitleg in de brochure is te sumier om het toestel in gebruik te nemen Gesteld op 3-8-2011 om 16:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik kan het bestand van wirlpool magenetron 820ix niet openen of downloaden Gesteld op 1-8-2011 om 11:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Openen doe je met adobe acrobat reader, gratis te downloaden en te installeren bij www.adobe.com. Downloaden doe je door op download te klikken hierboven, bij de gewenste taal. (gebruikershandleiding.com) Geantwoord op 1-8-2011 om 22:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • wij hebben sinds mei dit jaar ook een amw 820 ix nu is het lampje in de oven kapot, maar is niet te verwisselen heeft iemand er al ervaring mee?? Gesteld op 20-7-2011 om 18:37

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Voor het verwisselen van het lampje moet de oven gedemonteerd worden. Bovenplaat moet er af en een printplaat moet worden verwijderd voordat het lampje berijkt kan worden. Geantwoord op 5-11-2011 om 14:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • We hebben de oven pas in gebruik.
    Storend vind ik dat na gebruik van de magnetron (microgolf zeggen we hier) het toestel in 'cool' functie slaat, wat zorgt voor geruis en dat geruis duurt toch relatief lang. Deur openzetten helpt blijkbaar niet. Bestaat hiervoor een oplossing? Gesteld op 18-6-2011 om 19:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Het 'coolen' duurt 20 minuten als de microgolf 3 minuten gewerkt heeft!
      Na klacht bij de installateur kregen we een telefonische reactie van Whirlpool. Men kent het probleem en zoekt naar een oplossing.
      Bedenkingen hierbij: men verkoopt dus bewust toestellen met voor ons, klanten, zijn dit trouwens verborgen) gebreken. Is dit nog goede trouw? En verder: tegen wanneer een oplossing? Geantwoord op 29-6-2011 om 19:21

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Het hetzelfde probleem het het 'Coolen'.
      Telefonisch contact gehad met Whirlpool op 02/09/11. Heb mijn gegevens moeten achterlaten. Ze gaan terug contact opnemen als het probleem is opgelost!!??
      Dat er geen handleiding bij het apparaat zit vind ik ook totaal niet kunnen!! Met dat 'snel aan de slag'boekje ben je immers niks. Geantwoord op 2-9-2011 om 11:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ik zou graag een goede handleiding ontvangen, en de betekenis van de symbolen Gesteld op 11-3-2011 om 10:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Zend ons aub de handleiding, zo kunnen we er weinig mee. Gesteld op 28-2-2011 om 19:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • verklaring van de tekens
    Gesteld op 6-2-2011 om 13:06

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • in het nederlans aub Gesteld op 13-12-2010 om 19:42

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • graag de gruiksaanwijzing van de amw820ix en amw583ix zit niet in het aankooppakket Gesteld op 5-12-2010 om 20:30

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Soms verschijnt het woord cool op de display en blijft de oven zoemen. Wat kan ik hier aan doen? Gesteld op 5-12-2010 om 13:22

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • dan is de oven aan het afkoelen, dit duurt best wel lang. Wij laten de ovendeur dan openstaan en tussendoor druk ik op stop dan wil het wel eens eerder ophouden met coolen. Geantwoord op 5-12-2010 om 13:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • super frustrerend is dat ; na het opwarmen van een tas soep blijft die oven nog 20 minuten " coolen " ; met een gezoem van kan niet meer.
      bovendien is er in de handleiding niks terug te vinden over dit euvel. Geantwoord op 18-3-2011 om 11:08

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hier ook last van. Als ik de magnetron op 3 minuten zet. Dan is die 15 minuten aan het koelen.
      Ben benieuwd of er al een oplossing is gevonden? Productservice gebeld en die meldt dat er een fout in de software zat. Men gaat eerst de onderdelen bestelen en bellen dat terug voor een monteursafspraak. Geantwoord op 18-4-2011 om 15:56

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Het is voor het eerst dat ik een combimagnetron heb, ik zou graag weten wat de symbolen betekenen op de AMW820, heb alles van Whirlpool in mijn inbouwkeuken, met de andere apparaten kom ik wel uit, behalve de combimagnetron Gesteld op 8-10-2010 om 12:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hoe kan ik de klok (voor de tijd) aan laten staan. Bij mij gaat die na een tijd altijd uit. Gesteld op 4-10-2010 om 16:31

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • beste hr/mvr dat probleem met de klok had ik ook maar die kun je aanlaten via eco off
      in te stellen
      ik heb probleem dat ik geen nederlandse taal krijg geselecteerd
      groeten jo Geantwoord op 6-10-2010 om 08:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ook ik wil graag een uitleg over de symbolen en functies. Na al die vragen zie ik in deze topic nog nergens een link of handleiding staan.. Gesteld op 8-9-2010 om 21:05

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb mijn keukenboer gebeld en gevraagd of ik een handleiding kon krijgen en heb toen per post (een envelop van whirlpool) een gecopieerde handleiding gekregen waarin precies staat hoe de combi te gebruiken is. Wellicht een idee dus om je keukenhandel te bellen? Geantwoord op 21-11-2010 om 17:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Graag uitleg over de functie's, want aan het boekje wat erbij zit heb je niet veel aan!!! Gesteld op 3-8-2010 om 18:51

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Hallo, ik kan je niet helpen, maar wij willen een Whirlpool amw 820 aanschaffen en willen graag weten waar de hitte uit de oven komt. Boven of onder de klep. Als deze onder de klep vandaan komt hoe hebben jullie dan de koelkast beschermd. Geantwoord op 3-8-2010 om 21:21

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • graag wat uitleg over de symbolen en de verdere handleiding Gesteld op 19-7-2010 om 16:48

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • graag uitleg van de symbolen Gesteld op 18-7-2010 om 19:18

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Heeft iemand deze whirlpool AMW820 reeds gekocht? En kun je mij dan mededelen waar de afvoer van de hete lucht wordt afgevoerd? Boven of onder de klepdeur? Als dit onder is hoe heb je dan je koelkast deur beschermd voor de hete lucht. Onze wordt ingebouwd boven de koelkast. Gesteld op 9-7-2010 om 13:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • ja wij hebben zo een whirlpool gekocht ; begint na het opwarmen ongeloofelijk lang te "coolen" ; heb al spijt dat ik zo een model gekocht heb ; zeker geen aanrader; Geantwoord op 23-12-2010 om 21:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ja ik weet het wel
      er is een inox profielt je voorzien in de verpakking
      moet je eerst bovenkant ijskast monteren
      en dan pas oven inschuiven
      hoop je hiermee van dienst te zijn Geantwoord op 24-12-2010 om 07:46

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • kunt u mij een verklaring sturen van de simbolen van de amw 820 Gesteld op 5-6-2010 om 14:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • graag zou ik een verklaring van de simbolen van de combi magnetron ontvangen van type no amw 820 ix b.v.d. Gr.Dhr.Kars Gesteld op 30-4-2010 om 22:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Whirlpool amw 820 ix bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Whirlpool amw 820 ix in de taal/talen: English als bijlage per email.

De handleiding is 1,97 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info