• We hebben de oven pas in gebruik.
  Storend vind ik dat na gebruik van de magnetron (microgolf zeggen we hier) het toestel in 'cool' functie slaat, wat zorgt voor geruis en dat geruis duurt toch relatief lang. Deur openzetten helpt blijkbaar niet. Bestaat hiervoor een oplossing?

  Gesteld op 18-6-2011 om 19:58 in forum Whirlpool amw 820 ix Misbruik melden
  • Het 'coolen' duurt 20 minuten als de microgolf 3 minuten gewerkt heeft!
   Na klacht bij de installateur kregen we een telefonische reactie van Whirlpool. Men kent het probleem en zoekt naar een oplossing.
   Bedenkingen hierbij: men verkoopt dus bewust toestellen met voor ons, klanten, zijn dit trouwens verborgen) gebreken. Is dit nog goede trouw? En verder: tegen wanneer een oplossing? Geantwoord op 29-6-2011 om 19:21

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Het hetzelfde probleem het het 'Coolen'.
   Telefonisch contact gehad met Whirlpool op 02/09/11. Heb mijn gegevens moeten achterlaten. Ze gaan terug contact opnemen als het probleem is opgelost!!??
   Dat er geen handleiding bij het apparaat zit vind ik ook totaal niet kunnen!! Met dat 'snel aan de slag'boekje ben je immers niks. Geantwoord op 2-9-2011 om 11:26

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info