• Soms verschijnt het woord cool op de display en blijft de oven zoemen. Wat kan ik hier aan doen?

  Gesteld op 5-12-2010 om 13:22 in forum Whirlpool amw 820 ix Misbruik melden
  • dan is de oven aan het afkoelen, dit duurt best wel lang. Wij laten de ovendeur dan openstaan en tussendoor druk ik op stop dan wil het wel eens eerder ophouden met coolen. Geantwoord op 5-12-2010 om 13:49

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • super frustrerend is dat ; na het opwarmen van een tas soep blijft die oven nog 20 minuten " coolen " ; met een gezoem van kan niet meer.
   bovendien is er in de handleiding niks terug te vinden over dit euvel. Geantwoord op 18-3-2011 om 11:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb hier ook last van. Als ik de magnetron op 3 minuten zet. Dan is die 15 minuten aan het koelen.
   Ben benieuwd of er al een oplossing is gevonden? Productservice gebeld en die meldt dat er een fout in de software zat. Men gaat eerst de onderdelen bestelen en bellen dat terug voor een monteursafspraak. Geantwoord op 18-4-2011 om 15:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info