• Heeft iemand deze whirlpool AMW820 reeds gekocht? En kun je mij dan mededelen waar de afvoer van de hete lucht wordt afgevoerd? Boven of onder de klepdeur? Als dit onder is hoe heb je dan je koelkast deur beschermd voor de hete lucht. Onze wordt ingebouwd boven de koelkast.

  Gesteld op 9-7-2010 om 13:32 in forum Whirlpool amw 820 ix Misbruik melden
  • ja wij hebben zo een whirlpool gekocht ; begint na het opwarmen ongeloofelijk lang te "coolen" ; heb al spijt dat ik zo een model gekocht heb ; zeker geen aanrader; Geantwoord op 23-12-2010 om 21:12

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • ja ik weet het wel
   er is een inox profielt je voorzien in de verpakking
   moet je eerst bovenkant ijskast monteren
   en dan pas oven inschuiven
   hoop je hiermee van dienst te zijn Geantwoord op 24-12-2010 om 07:46

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info