• Storend vind ik dat na gebruik van de magnetron het toestel in 'cool' functie slaat, wat zorgt voor geruis en dat geruis duurt toch relatief lang. Deur openzetten helpt niet. Bestaat hiervoor een oplossing of is dit en fout in het toestel?

  Gesteld op 16-5-2013 om 18:00 in forum Whirlpool amw 820 ix Misbruik melden
  • Ik heb hetzelfde probleem dus ik denk dat het niet een fout is van uw magnetron maar een fout die voorkomt in alle magnetrons van dit type.
   ik heb whirlpool gebeld hierover maar hun vinden dit normaal!?!
   hopenlijk kan iemand anders ons helpen met dit probleem Geantwoord op 8-4-2014 om 22:41

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • ik vind het ook storend dat na het gegbruik de magnetron in cool functie slaat wat zorgt voor geruis dat geruis duurt 8 minuten dan slaat de magnetron weer op standby maar het geruis duurt voort zelfs na een kwartier 20 minuten stopt het niet tot dat ik op de stop toets druk wie kan mij daar mee helpen bel me 0638381711 geantwoord op 16-11-2016 om 1800 Geantwoord op 16-11-2016 om 18:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Google+, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info