• Geprobeerd een Mora airfryer diepgevroren kroket "eetklaar" te maken, via Chefmenu en op Crisp, vershillende standen geprobeerd en nu reeds 18 kroketten weggegooid, is er een andere stand voor om dit nog te proberen?

    Gesteld op 8-4-2021 om 16:42 in forum Whirlpool MCP 349 - Chef Plus Misbruik melden
    • Ik denk dat het eerlijke antwoord is dat je hiervoor gewoon een airfryer moet gebruiken. Bij mij thuis werkt dat voortreffelijk (eigen merk Lidl). Misschien moet je kroketten specifiek voor de hetelucht oven gebruiken. Geantwoord op 9-4-2021 om 01:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info