• hallo,

    ik probeerde vandaag broodjes ( niet bevroren) af te bakken in onze nieuwe MCP 349 SL. ik heb dit gedaan door hem op hete lucht te zetten (forced air) zoals men mij in de winkel heeft gezegd. Dit zou de ovenfuctie zijn.
    De broodjes worden bovenop heel bruin en verder niet gebakken. Heeft iemand een idee hoe dit wel moet??
    Alvast bedankt voor de moeite.

    Gesteld op 12-12-2017 om 11:18 in forum Whirlpool MCP 349 - Chef Plus Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem. Ook met de grilfunctie. Teruggebracht nr mediamarkt om na te kijken. Ze zeiden dat alles goed is maat dat ik goed moet voorverwarmen. Heb se oven 10min voorverwarmd en broodje er weer 8 min in zoals op verpakking staat. Maar weer te bruin van boven en wel ietsje gebakken maar toch wit aan onderzijde . Is het jou inmiddels gelukt? Yolanda Geantwoord op 29-3-2018 om 09:53

      Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
    • Heb het eindelijk gevonden. Voor mij is de juiste instelling voor afbakbroodjes: Forced Air en de crispplaat gebruiken. De lage rooster gebruik ik niet. Voor afbak kaiserbroodje normaal op 220 graden en ongeveer 8-10 min volgens verpakking, maar ik verwarm met Forced Air op 2 min voor, incl de crispplaat onderin. Dus zonder het lage rooster. Daarna afbakbroodje erin en kaiserbroodje afbakken op 6 min. Boven mooi bruin, onderkant broodje ook door de crispyplaat, en wat belangrijker is binnen ook gaar ! Sukses. Geantwoord op 24-6-2018 om 13:32

      Waardeer dit antwoord (39) Misbruik melden
    • Hier een heel handige gids met het gebruik van de crisp! Zo heb ik een beetje uitgevonden hoe afbakbroodjes ( wel van die verse afbakbroodjes!) te bakken! Crispplaat erin, voorverwarmen met crispfunctie ongeveer 2 minuten en dan broodjes afbakken op omgeveer 180 ° met force air….even zelf uitproberen hoe hoog en lang! Dus mijn tijden en temp zijn niet voor iedereen hetzelfde hoor!
      chrome://external-file/crisp.pdf Geantwoord op 4-12-2022 om 12:05

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info