• whirlpool indiana c serv no 857584612060

  droger maakte een week geleden een ratelend geluid deze week droogt hij niet meer als ik tussen tijds open maak is droger niet warm heb ook idee dat de droger niet draait .

  wat is er defect en wat kan ik doen?

  Gesteld op 24-8-2014 om 12:53 in forum Whirlpool Indiana C Misbruik melden
  • Ik had deze week ook een ratelend / bonkend geluid in de droger.
   Toen ik de waterbak aan de bovenzijde eruit haalde zat hier geen water in.
   Echter opende ik de klep van de warmtewisselaar en nam deze eruit. Op dat moment golfde het water eruit. Bleek dat het afvoergaatje (linksonder) helemaal verstopt zat door opgehoopt stof in het onderste reservoir.

   Droger op z'n buik gelegd en het onderste reservoir losgemaakt (klemmetjes), het geheel schoongespoeld en weer aangesloten.

   Weg ratelend geluid en de droger deed het weer.

   MVG J.D. Geantwoord op 25-8-2014 om 19:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info