Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/17
Pagina verder
19
TABLE DES MATIERES
CONSIGNES D'INSTALLATION ET D'UTILISATION
Page
20
USAGE PREVU
Page
24
INSTALLATION
Page
25
DESCRIPTION DU SECHE-LINGE
Page
26
NETTOYAGE ET ENTRETIEN
Page
27
NETTOYAGE DU FILTRE DE PORTE
Page
27
NETTOYAGE DU FILTRE DE SOCLE
Page
28
SYSTEME D'EVACUATION DE L'EAU
Page
29
REVERSIBILITE DE LA PORTE
Page
31
ECONOMIES D'ENERGIE/FONCTION DE MISE HORS
TENSION AUTOMATIQUE
Page
32
GUIDE DE RESOLUTION DES PROBLEMES/
SERVICE APRES-VENTE
Page
33
MISE AU REBUT
Page
35
VOYANTS ET OPTIONS
TABLEAU DES PROGRAMMES
LANCEMENT D'UN PROGRAMME
RESOLUTION DES PROBLEMES/ENTRETIEN
DONNEES SUR LA CONSOMMATION
NOTICE D'UTILISATION
GUIDE DE CONSULTATION RAPIDE
LISEZ LA NOTICE D'UTILISATION !
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

  • Hallo, mijn wasdroger droogt niet meer goed en krijg geen melding. Werkt gewoon het programma af. Vermoed dat het verwarmingselement of de thermostaat niet goed meer is. Waar kan ik deze vinden en is dit makkelijk te vervangen. Gesteld op 4-4-2021 om 21:52

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Goedenavond, wat ik niet lees in uw vraag is of het apparaat überhaupt warm wordt.
      Aan de achterzijde kunt u via een apart luikje bij het verwarmingselement komen en deze met een kwast en stofzuiger schoon maken.
      Waarschijnlijk wordt hij wel warm, lees dan mijn volgende antwoord, al meerdere malen geplaatst.
      Het apparaat werkt om de volgende redenen niet goed:
      Condensator verstopt (genoeg tips in dit forum om schoon te maken), afvoerpompje verstopt (lees onderstaande oplossing) beiden leiden er toe dat het apparaat zijn warmte en vocht niet kwijt kunnen.

      Welkom bij de club van teleurgestelde gebruikers van dit apparaat.
      Ondanks dat ik reeds een ander apparaat heb probeer het volgende: aan de achterkant in het midden onderaan zit achter een plastic kapje het water afvoerpompje. Met een paar schroefjes kunt u daar bij, deze zit zeer waarschijnlijk vol met drap, schoonmaken en als het goed is werkt de machine nu weer wat beter. Als u dit toch open heeft kunt u eventueel ook heel rustig aan de voorzijde (waar u bezig bent geweest met de tandenborstel) wat water gieten om alles door te spoelen
      Geantwoord op 16-9-2020 om 17:40 Geantwoord op 4-4-2021 om 22:35

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Hallo, droger nagekeken. Pomp werkt en afvoer van water doet het ook. Enige is dat de droger totaal niet warm word. Het verwarmingselement zit niet achter de kap aan de achterkant waarde lucht door gaat vanaf de trommel. Heb deze na afhalen van de kappen ook niet kunnen vinden. Is echt een raadsel waar het verwarmingselement zit. Geantwoord op 5-4-2021 om 19:09

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • het lampje van mijn condensorfilter blijft branden waar zit die filter Gesteld op 11-1-2021 om 20:46

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Onderste filter (gaas) die achter het onderfilter zit,schoonmaken met stofzuiger en oude tandenborstel goed secuur schoonmaken.
      Dit inheb ik al veel eerder gemeld.
      Ik doe dit 1 maal per 3 maanden,bij mij werkt hij Super !!! Geantwoord op 11-1-2021 om 22:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Zoals zovelen droogt ook mijn wasdroger niet goed.
    Hele verhaal met de tandenborstel ed ytoegepast maar dat werkt ook niet.
    Als ik dit had geweten had ik deze machine nooit gekocht. Gesteld op 16-9-2020 om 15:32

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Welkom bij de club van teleurgestelde gebruikers van dit apparaat.
      Ondanks dat ik reeds een ander apparaat heb probeer het volgende: aan de achterkant in het midden onderaan zit achter een plastic kapje het water afvoerpompje. Met een paar schroefjes kunt u daar bij, deze zit zeer waarschijnlijk vol met drap, schoonmaken en als het goed is werkt d machine nu weer wat beter. Als u dit toch open heeft kunt u eventueel ook heel rustig aan de voorzijde (waar u bezig bent geweest met de tandenborstel) wat water gieten om alles door te spoelenGeantwoord op 16-9-2020 om 17:40

      Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden
    • Om de 3 maanden borstel ik de onderste vaste gaasfilter,Stofzuigermond er dicht bij,dat doe ik al meer dan 2 jaar.
      Bijwerkt super.Geantwoord op 16-9-2020 om 18:58

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ik heb problemen met het reinigen van het onderste filter, condensfilter. Hoe dit te doen Gesteld op 6-11-2019 om 22:19

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • zit met hetzelfde probleem en dan werkt de droogkast ook niet meer naar believen,haal hem er nat uit wat de bedoeling niet is en nee hij is NIET overladen....heb iemand laten komen van Wirlpool en heeft gewoon wat met een tande,borstel over het net gekuist...dat is toch de bedoeling niet hé ???andere droogkast kon je de schuif onderaan uitnemen en afspoelen wat veeeeeeeel beter was is langer mee gegaan ook of is dit de bedoeling van de droogkast....koop rap een nieuwe ???
      Geantwoord op 10-7-2020 om 17:01

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Tandborstel,heb dit Heb ik al eerder hier gemeld.
      Hoe: kop van de borstel haaks buigen en dan borstelen met de stofzuiger met de dunne zuigmond er bij.
      Het stof Op de filter moet wel droog zijn !!!
      Dit doe ik al jaren om de 3 maanden .
      Dit is de enigste oplossing,succes !!!!
      Maak hem netjes schoon.Geantwoord op 10-7-2020 om 17:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Behalve de oplossing met de tandenborstel, wat alleen de voorzijde schoonmaakt, is een goede aanvulling om het reservoir van het afvoerpompje schoon te maken. Hier blijft door het stof het condenswater pijl te hoog, gevolg is dat de condensor vochtig blijft met als gevolg vochtige was.
      Pompje zit onderin aan de achterzijde van de droger, lijkt een hele klus maar valt reuze mee.
      Los daarvan verbaasd het mij dat mensen dit apparaat nog steeds kopen, genoeg klachten op internet te vinden.Geantwoord op 10-7-2020 om 17:31

      Waardeer dit antwoord (1)Misbruik melden
  • de droger start niet meer en blijft aangeven reinig onderste filter ondanks dat ik deze gereinigd heb.
    ook vind ik dat hij wisselend droogt.
    moet ik resetten en hoe doe ik dat ik heb een elektronisch bedieningspaneel met tiptoets.
    Gesteld op 22-10-2019 om 09:54

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • whirlpool wasdroger doet het niet meer. Een zekering kapot, denk ik.
    Is dat zelf te repareren? Hoe? Gesteld op 11-5-2019 om 12:20

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Droger droogt niet. Moet 8 uur aan staan voor een witte was. Alle storingsmogelijkheden in handleiding gecontroleerd. What to do?
    Waar zit bijvoorbeeld de sensor die de droging meet? Gesteld op 25-4-2019 om 15:41

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Condensor schoon maken en niet alleen de voorkant, is een goede klus maar zeker de moeite waard.
      Optie 2 : aan de achterzijde midden onderaan (grijs of zwart bakje) zit het pompje wat water afvoert, dit kan verstopt raken door stof, hierdoor blijft er water bij de condensor staan, dit schoonmaken is een wat eenvoudiger poging.
      Optie 3: ik heb behalve de buitenkant alle onderdelen staan, kunt u voor weinig alles vervangen ??.
      Jack Geantwoord op 26-4-2019 om 00:08

      Waardeer dit antwoord (12)Misbruik melden
  • Bij het starten van een programma springt de droogtijd binnen een minuut op nog 3 minuten.
    Hierdoor is de was altijd nat bij einde programma. Gesteld op 28-1-2019 om 17:58

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Storing F 02. Hoe kan ik dit oplossen.? . De filters zijn schoongemaakt. Gesteld op 29-12-2018 om 12:15

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Whirlpool green 850 heeft storing. Lampjes van condensatiefilter branden en droger gaat niet meer aan. Filter is helemaal schoongemaakt, gestofzuigd. Daarna gereset. Lampjes blijven branden. Gesteld op 11-11-2018 om 22:09

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Gebruik van wasverzachter maakt droger vettig.
      Alle filters goed schoonmaken,ook achter het onderste filter het gaas schoonmaken.
      Dat gaas stofzuigen met een kleine stofzuigermond en borstelen met een haaks omgezette tandborstel.
      (Met heet water borstel ombuigen dan kan je overal goed bij,succes ) Geantwoord op 11-11-2018 om 22:21

      Waardeer dit antwoord (6)Misbruik melden
  • is het mogelijk de deur te draaien van deze machine?
    Gesteld op 21-6-2018 om 11:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Onderin mijn waterpompdroger zit 1 zwarte wasbare filter is voor de 2de keer alweer stuk maar vangt de stof op dus hij hoort er wel in iemand een idee voor vervanging Gesteld op 25-2-2018 om 10:49

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Ik heb een Green 850 droger van Whirlpool. Ik heb de foutcode F03 (rood knipperen Pluizenfilter Condensor filter en Watercontainer en 2 groene leds aan midden en rechts) Op internet gezocht en kom uit op fout vochtsensor. Kan ik nog iets doen om dit vast te stellen? Bestaat er voor dit type ook een reset code. Onderstaande methode gaf geen reset dus alles bleef aan en knipperen.
    De draai de knop tussen luchten en synthetisch onder midden -- druk 3x start
    draai de knop op luchten -- druk 3x start
    draai de knop op off
    dit alles moet binnen de 10 sec.
    deze handeling is een reset.
    Gesteld op 1-2-2017 om 20:53

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Onderste filter uitnemen,daar achter zit nog een gaasfilter,deze eerst een dag laten drogen,dan een tandenborster er over borstelen met de stofzuiger opzetstuk (kleine opening ) er dicht bij ,Met lampje controleren of alles schoon is.
      Succes
      S.v.p. Meld het hier als het is gelukt ! Geantwoord op 2-2-2017 om 16:51

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ben erg ontevreden over dit apparaat krijg steeds de melding dat ik het condesor filter moet schoonmaken maar ook na schoonmaak blijf ik die melding krijgen ook als ik het onderste filter schoonmaak. De manier waarop dit schoongemaakt moet worden is niet van deze tijd. Gezien de vele klachten die ik over dit apparaat tegenkom ben ik niet de enige. Ook het wisselend drogen van de was ben ik niet tevreden over. Ik wil graag van u weten hoe ik dit apparaat optimaal kan laten werken. Gesteld op 5-8-2016 om 15:47

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat heb ik ook gehad,mijn droger werkt super,na elke droogbeurt maak de trommel en onderste filter goed schoon met een oud borsteltje van mijn elektrische tandenborstel.
      Het filter dat er niet uit kan maak ik elke 3 maanden schoon met de stofzuiger waar ik een smaalle zuigmond op zet,en tegelijkertijd borstel ik met een oude tandenborstel met een knik in de steel alles tot in de hoekjes schoon terwijl de droger op zijn rug ligt,dit is volgens mij de enigste oplossing!succes allemaal! , Geantwoord op 6-8-2016 om 21:25

      Waardeer dit antwoord (12)Misbruik melden
    • Dan heb ik nog een vraag het onderste filter is bij mij alleen bevestigd op een paar gaatjes verder zit daar geen enkele bevestiging aan ligt ook na elke beurt los onderin volgens mij klopt dit niet. Hoe is dat bij jou?Geantwoord op 7-8-2016 om 10:37

      Waardeer dit antwoord (7)Misbruik melden
    • Compleet mee eens is niet meer van deze tijd mijn condens droger was veel makkelijker schoon te maken! Dank je voor antwoorden ga kijken of ik er wat mee kan.Geantwoord op 9-8-2016 om 23:35

      Waardeer dit antwoord (2)Misbruik melden
    • Ook ik ben niet blij met dez droger, hij droogt heel wisselend. Ik had er laatst een was inzitten die bijna 2 uur moest drogen, ga ik kijken na die tijd,geeft hij een nieuwe tijd aan van 4 uur!!!! Ik voelen, was die al droog! Of hij is klaar en is nog klam, wat 8 van de 10 X het geval is! Onderste pluizenfilter is niet schoon te maken,heb al vanalles geprobeerd!Geantwoord op 2-9-2016 om 21:29

      Waardeer dit antwoord (22)Misbruik melden
  • DE was komt heel muf uit de whirlpool green 850. Net nieuw! Hoe komt dit? Gesteld op 22-12-2015 om 10:08

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Het programma "dagelijkse was" in combinatie met 30 graden geeft onze was ook een muffe lucht.
      Tot mijn verbazing gebruikt het programma "katoen" met 40 graden minder stroom dan het eerder genoemde programma en zit er meer tijd tussen de spoelbeurten en lost door de iets hogere temperatuur het wasmiddel beter op, hierdoor was bij ons het probleem over.
      Hoop dat dit bij u ook werkt. Geantwoord op 22-12-2015 om 12:50

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • controlelampjes filter branden terwijl filters schoon zijn Gesteld op 3-10-2015 om 15:11

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Ik heb precies hetzelfde hier. Bovendien eindigt het programma terwijl mijn was nog bij lange niet droog is. Heb geprobeerd het achterste filter, zit vast achter de condensorfilter te reinigen: lastig! Ook vochtig daar vanbinnen. Geantwoord op 8-11-2015 om 19:51

      Waardeer dit antwoord (8)Misbruik melden
  • Achter de onderste filter van de whirlpool 850 wasdroger zit nog een filter,hoe kan ik deze schoonmaken en eventueel uitnemen om goed te reinigen ? Gesteld op 8-5-2015 om 21:21

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • deze is niet tereinigen en uit te nemen zegt whirlpool , ik heb de dezelfde droger maar dan van Ignis is ook whirlpool , ik vinfd het echt belachelijk dat je dat achterfilter niet kan schoonmaken , bij zit het stof er achter dus tegen de warmtewisselaar , snap niet dat het daar kan komen ik stofzuig het apparaat na elke droogbeurt uit ook de voorfilters, echt belachelijk dat er z,on belachelijke constructie gemaakt wordt door whirlpool , gelukkig ben ik niet de enige met dit voorval Geantwoord op 14-1-2016 om 23:36

      Waardeer dit antwoord (6)Misbruik melden
  • Hallo,
    Ik heb altijd een wasdroger met afvoer gehad, maar vanwege de groenere uitvoering toch gekozen voor deze. Maar waar ik al bang voor was, omdat ik op vakanties ervaring heb met een condensdroger, de was wordt niet droog. Dat wil zeggen de ene keer wel en de andere keer niet. ik heb zo'n beetje iedere keer dezelfde was, bv handdoeken. Lang geen volle trommel. De ene keer is het na 2½ uur nog klam, bijna net zoals ik het erin deed (stand sensor extra droog katoen) en de andere keer zegt de timer nog 50 minuten en dan is het kurkdroog. Ben ik de enige? Licht het aan de machine, of doe ik iets fout? Ik houdt filters en waterreservoir goed bij. Alvast bedankt. Gesteld op 12-2-2015 om 13:57

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Goedendag, ik heb inmiddels dezelfde ervaring, zelfde programma.
      Door de machine daadwerkelijk uit te zetten dan pas de was te laden en daarna de instellingen goed te zetten zit er waarschijnlijk genoeg tijd tussen om de machine "na te laten denken" over de juiste droogtijd.
      Kwalijke zaak natuurlijk maar bij mij werkt dus het bewust wachten als oplossing.
      Zou u voor mij naar de vraag van de uitgestelde starttijd willen kijken ?
      (Gepost op 09-02) of u dit probleem ook heeft? Geantwoord op 12-2-2015 om 17:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • hallo,
    na het instellen van de uitgestelde starttijd gaat de trommel elke 10 minuten een keer rond,
    dit schijnt volgens de service desk zo te horen.
    ik vind het storend aangezien ik gebruik wil maken van de nachtstroom,
    ook worden wij er wakker van aangezien wij nog niet "goed" in slaap zijn.
    zijn er mensen die dit ook hebben of heeft mijn machine een storing?
    kan ik het ook uit zetten?
    avast bedankt. Gesteld op 9-2-2015 om 17:00

    Reageer op deze vraag Misbruik melden
    • Dat 'ie elke 10 minuten een keer rond gaat is dacht ik 'anti-kreuk'. En als de was te lang nat stil ligt gaat het ruiken. Dat ronddraaien hoort idd wel. Geantwoord op 28-4-2015 om 18:17

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Waar kan ik een uitvoerige handleiding vinden van deze Whirlpool Green 850 Gesteld op 31-1-2015 om 19:28

    Reageer op deze vraag Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Whirlpool Green 850 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Whirlpool Green 850 in de taal/talen: Français als bijlage per email.

De handleiding is 1,13 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.



Info