• Ik heb problemen met het reinigen van het onderste filter, condensfilter. Hoe dit te doen

  Gesteld op 6-11-2019 om 22:19 in forum Whirlpool Green 850 Misbruik melden
  • zit met hetzelfde probleem en dan werkt de droogkast ook niet meer naar believen,haal hem er nat uit wat de bedoeling niet is en nee hij is NIET overladen....heb iemand laten komen van Wirlpool en heeft gewoon wat met een tande,borstel over het net gekuist...dat is toch de bedoeling niet hé ???andere droogkast kon je de schuif onderaan uitnemen en afspoelen wat veeeeeeeel beter was is langer mee gegaan ook of is dit de bedoeling van de droogkast....koop rap een nieuwe ???
   Geantwoord op 10-7-2020 om 17:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Tandborstel,heb dit Heb ik al eerder hier gemeld.
   Hoe: kop van de borstel haaks buigen en dan borstelen met de stofzuiger met de dunne zuigmond er bij.
   Het stof Op de filter moet wel droog zijn !!!
   Dit doe ik al jaren om de 3 maanden .
   Dit is de enigste oplossing,succes !!!!
   Maak hem netjes schoon. Geantwoord op 10-7-2020 om 17:16

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Behalve de oplossing met de tandenborstel, wat alleen de voorzijde schoonmaakt, is een goede aanvulling om het reservoir van het afvoerpompje schoon te maken. Hier blijft door het stof het condenswater pijl te hoog, gevolg is dat de condensor vochtig blijft met als gevolg vochtige was.
   Pompje zit onderin aan de achterzijde van de droger, lijkt een hele klus maar valt reuze mee.
   Los daarvan verbaasd het mij dat mensen dit apparaat nog steeds kopen, genoeg klachten op internet te vinden. Geantwoord op 10-7-2020 om 17:31

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info