• Droger droogt niet. Moet 8 uur aan staan voor een witte was. Alle storingsmogelijkheden in handleiding gecontroleerd. What to do?
  Waar zit bijvoorbeeld de sensor die de droging meet?

  Gesteld op 25-4-2019 om 15:41 in forum Whirlpool Green 850 Misbruik melden
  • Condensor schoon maken en niet alleen de voorkant, is een goede klus maar zeker de moeite waard.
   Optie 2 : aan de achterzijde midden onderaan (grijs of zwart bakje) zit het pompje wat water afvoert, dit kan verstopt raken door stof, hierdoor blijft er water bij de condensor staan, dit schoonmaken is een wat eenvoudiger poging.
   Optie 3: ik heb behalve de buitenkant alle onderdelen staan, kunt u voor weinig alles vervangen ??.
   Jack Geantwoord op 26-4-2019 om 00:08

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info