• Goede morgen,ben absoluut niet tevreden over Whirlpool Green 40 warmtepomp droger.Al contact gehad met Makro na 14 dg aankoopdatum (24-01-2012),lampje condensfilter blijft bij elke droogbeurt branden.Een hele avond geprobeerd om euvel te verhelpen. Service gebeld wat ik hiermee aan moet,afspraak gemaakt voor monteur,afgezegd daar dit 'bekend'was,resetten als advies,lampje zou toch zeker 5 wasdroogbeurten blijven branden,was normaal.Opnieuw naar Makro geweest,daar klacht laten opmaken,hebben zelf ook met service dienst gebeld,indien het niet verbeterde opnieuw melden moest niet kunnen.Geloof me ben vanaf aankoopdatum 6 keer naar Nuth gegaan vanaf Elsloo.Door dit irriterend 'lampje'condencefilter ga je steeds weer kijken ivm gevaar electriciteit. (brandgevaar) Vanochtend ben ik via internet gaan kijken of ik de enigste ben met deze 'probleemwasdroger',zie dat ik niet de enigste ben!!!!!! Graag een reactie uwerzijde voor deze nogal prijzige 'wasdroger', met als laatste punt waar kan ik de filter kopen,bestellen, of mijn part de hele wasdroger retouren en waar voor ons geld krijgen.Voor mij is dit ding een nachtmerrie..........

    Gesteld op 16-7-2012 om 11:14 in forum Whirlpool Green 40 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info