• Als ik een programma kies voor bv gekleurde was, komt er in eerste instantie op het display 1.45 uur te staan. Na de graden en de centrifugeersnelheid te hebben ingesteld, staat er op het display opeens 50 minuten! Hoe krijg ik dat veranderd?? De machine doet gewoon niet wat ik wil en dat is erg irritant

  Gesteld op 11-9-2019 om 20:23 in forum Whirlpool FSCR70410 Misbruik melden
  • Nou dat heb ik nu ook. Sinds een kleine week heb ik deze wasmachine. De keuze g3maakt voor deze door de vele programma's, zuinigheid en snelfunctie. Ik ben tot nu zeer ontevreden. Ik krijg het niet eens voor elkaar een langdurige was te draaien! Als ik bijv een synthetische was op 60graden wil draaien staat hij eerst op 2:20 vervolgens als het programma bezig is verkort hij het met een dik uur (ondanks goed gevuld!) En wast uiteindelijk de boel maar 15 tot 20 minuten, de rest is spoelen en centrifugeren welke hij ook nog automatisch verkort. Geeft mij absoluut geen fijn fris gewassen gevoel!! Als ik een snelwas wil, kies ik wel een kort programma of zet de functie snelwas aan.
   Ook gebruikt het apparaat zodanig weinig water dat de was, tijdens het wassen wel flink vochtig is maar geen laagje water te bekennen. Vraag me dan ten zeerste af hoe goed het wasmiddel kan oplossen en zich kan verspreiden met zo weinig water en dan ook nog eens in zo'n korte wasduur!!
   Ik ga proberen dit ding retour te doen. Geantwoord op 6-10-2019 om 12:31

   Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info