• Machine vanochtend nog gebruikt en vanavond gaat de display niet meer branden. Lijkt of er geen stroom op staat.
  Ander stopcontact geprobeerd maar hetzelfde. Ook geen stop doorgeslagen.
  Wat anders kan dit veroorzaken?

  Gesteld op 27-5-2019 om 22:06 in forum Whirlpool FSCR70410 Misbruik melden
  • Hier het zelfde probleem , was gedraaid , water blijft er in en hij doet het niet , Display brand niet niks doet het en was zit er nog in en krijg de deur ook niet open. Wasmachine is nog maar net 6 maanden oud, Geantwoord op 18-9-2019 om 02:55

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info