• De tijden van mijn wasmachine kloppen niet.
  Katoen geeft tijd aan 3:20 bij 40 graden maar was na 1:30 al klaar (geen sneltoets ingeschakeld)
  Bij sneltoets ingeschakeld geeft hij aan 1:59 bij 40 graden maar was na 45 min. al klaar!!
  Enig idee?

  Gesteld op 5-1-2019 om 14:23 in forum Whirlpool FSCR70410 Misbruik melden
  • Heb ik ook, ik denk dat de machine zich halverwege herberekend adhv het gewicht en daardoor het programma korter of langer wordt. Geantwoord op 13-2-2019 om 10:38

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat probleem heb ik nu ook, heb steeds een vieze was. Heb van alles geprobeerd maar krijg er geen passende tijdsduur in. Geantwoord op 5-9-2020 om 08:51

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info