• Iemand ervaring met de rode lampjes "watercontainer "en "pluizenfilter"? Beide lampjes branden en wat ik ook doe , ik krijg het niet voor elkaar dat ze weer uitgaan.
  Heb de pluizenfilter nagekeken,schoongemaakt, ook de binnenkant van de machine gecontroleerd op pluizen en de watercontainer gecontroleerd, de slang aan de achterkant geleegd.
  Niets dat ik gedaan heb kan de storing verhelpen.
  Als iemand suggesties heeft hoor ik dat graag.

  We hebben de machine net een jaar en bij normaal gebruik en regelmatig schoonmaken lijkt het me dat de machine niet zomaar ineens in storing kan gaan .

  Restten werkt ook niet, lampjes blijven branden

  Gesteld op 11-3-2014 om 14:12 in forum Whirlpool AWZ 9777 Misbruik melden
  • watercontainer er uit halen met een lange slang van de stofzuiger links onderin alles wegzuigen zo ver mogelijk tot aan de watercontainer Geantwoord op 11-3-2014 om 14:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Ja net hetzelfde probleem gehad. Op internet gevonden hoe je het apparaat moet resetten. Eerst waterbak legen, pluizenfilter schoonmaken en warmte element schoonmaken. Knop draaien naar verticaal beneden. Startknop 3 maal indrukken. Een stap met klok mee doordraaien weer 3 maal startknop indrukken. Daarna is het gereset en kan het apparaat weer normaal starten
   Geantwoord op 22-3-2014 om 23:41

   Waardeer dit antwoord (11) Misbruik melden
  • verwarmingselement of de een van de twee temperatuur bewakingen defect.
   eentje is de clixon en de andere temperatuur regelaar ( meten moet 12K Ohm zijn)
   Rob Geantwoord op 30-9-2014 om 16:55

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • goede dag probeer dit is Bij Whirlpool kunt u de volgende reset mogelijkheid volgen: Draai de programmaknop met het zwarte streepje verticaal naar beneden. Druk nu 3 x de startknop in. Draai de programmaknop 1 stand naar links (met de klok mee). Druk daarna nogmaals 3 x de startknop in.


   bij ons heeft het geholpen Groet, Roland Geantwoord op 6-5-2015 om 15:05

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info