• droger whirlpool AWZ 7777. Zowel lampje van pluizenfilter als water container brand, beide zijn schoon cq. -leeg. Droger start niet.
  herkenbaar probleem?
  paul

  Gesteld op 27-10-2013 om 12:38 in forum Whirlpool AWZ 7777 Misbruik melden
  • Ja, had ik ook, kreeg van de klantenservice de methode om te resetten:
   Programmaknop helemaal naar beneden draaien, (tussen 'luchten' en 'strijkdroog'), dan 3x op 'start' drukken. Vervolgens programmaknop op 'luchten' en nogmaals 3x op 'start' drukken. Dit alles moet binnen 10 seconden. Werkte bij ons perfect! Geantwoord op 14-11-2013 om 12:25

   Waardeer dit antwoord (29) Misbruik melden
  • Wij moesten hem ook steeds resetten maar het probleem bleef iedere keer terug komen. Nu reageert hij ook niet meer op resetten. Het ding zit nog in garantie dus ga ik voor de zoveelste keer maar weer bellen. Duurt eeuwig voordat er dan iemand kan komen, maar dat heb je maar te accepteren. Waardeloze service! Geantwoord op 5-1-2014 om 23:07

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
  • Dat met de knop naar onderen draaien tussen luchten enstrijkdroog dan 3x op start en dan de knop op luchten zetten dan ook weer 3x op start drukken rustig tellen en dan werkte die weer bij mij groetjes corrie en dank je wel aan de anderen dat zij het wel wisten. Geantwoord op 21-9-2014 om 19:30

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • bij ons ook het zelfde probleem pluizenfilter en waterreservoir lampjes blijven branden en niet in programma willen inderdaad het apparaat geresset en hij werkt weer dankjewel voor de tip Geantwoord op 28-2-2016 om 20:22

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info