• Hallo, ik heb een Whirlpool wasdroger type AWZ 7456.
  Beide rode lampjes gaan branden, zodra ik de wasdroger wil aanzetten - de waterbak is leeg en de filter in de deur is schoon - ook het deel waar hij in gaat en de warmtewisselaar is ook schoon - ook de behuizing - schoongemaakt en uitgezogen.
  Toch geeft hij nog steeds deze meldingen.
  Opnieuw resetten door aan te zetten, knop naar onder (op 6 uur te zetten) 3x de aan knop drukken en dan weer uitzetten, binnen 10 sec helpt ook niet.
  Ook al een tijdje de stekker er uit gehad.
  Suggesties?
  groetjes Marja

  Gesteld op 12-9-2018 om 11:06 in forum Whirlpool AWZ 7456 Misbruik melden
  • Beetje laat, maar had dit probleem vandaag ook. Alle suggesties hielpen niet. KS gebeld:
   Aan uit knop 10 sec ingedrukt houden; stekker uit contact; na kwartier stekker er weer in. Hij deed het daarna weer. Evert M. Geantwoord op 30-11-2020 om 13:35

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info