• geachte

  telkens wanneer ik de handleiding probeer te downloaden kan deze na het downloaden niet geopend worden. Ik heb de nieuwste versie van adobe actrobat reader dus hier kan het niet aan liegen. Kunt u mij verder helpen? misschien kunt u een correct leesbaar bestand door sturen naar mijn email adress. Connie.abspoel@telenet.be

  bedankt!

  met vriendelijke groeten
  C. Abspoel

  Gesteld op 6-8-2011 om 19:30 in forum Whirlpool AMW 491 IX Misbruik melden
  • wij hebben hetzelfde probleem, telkens we willen downloaden gaat dit niet. daar ik geen handleiding gekregen heb bij de aankoop vind ik dit zeer vervelend. zou het toestel willen gebruiken waarvoor het gemaakt is. hier mijn e-mail adres heidi.monteyne@hotmail.com. moest iemand me kunnen verder helpen alvast hartelijk dank. Geantwoord op 10-1-2012 om 18:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Geachte,
   bij mij net hetzelfde probleem.Heb jij de handleiding al gekregen ? Zou je die ook naar mij willen doorsturen ? Alvast bedankt en vriendelijke groeten.

   Fabienne580@hotmail.com Geantwoord op 16-2-2012 om 20:20

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • heel eenvoudig
   selecteer: naar de handleiding
   selecteer: download deze handleiding
   onderaan verschijnt balkje
   klik op het pijltje bij opslaan en selecteer : opslaan als
   bij bestandsnaam kan je eventueel aanvullen met naam toestel en klik dan op opslaan
   je vind dan je handleiding terug onder downloads
   succes Geantwoord op 27-2-2017 om 17:47

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info