• Ik heb een Hema-wekkerradio, op de sticker op de bodem staat HEMA 13.76.4056 en verder geen merknaam.
  Is er een handleiding ergens te vinden? Op google krijg ik geen hits op dit nummer en ik wil graag de wekker op zomertijdzetten.

  Gesteld op 19-4-2015 om 22:21 in forum Audio Wekkerradio Misbruik melden
  • Misschien wat laat, maar ik heb mij sinds enkele dagen geleden ingeschreven. Op www.gebruikershandleiding.nl kunt U de handleiding voor deze wekkerradio vinden. Ik vind de handleiding niet compleet. Ik zocht namelijk naar de omschrijving hoe je de wekfunctie buiten gebruik kunt stellen vóór de wektijd aanbreekt. Helaas niet in de beschrijving te vinden.
   vr gr
   Anton Geantwoord op 13-11-2015 om 21:23

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Ik ben het helemaal met Anton eens dat de handleiding niet compleet is. Er wordt geschreven over de 'klokmodus', maar hoe je die moet instellen staat er niet bij omschreven. Toch is deze nodig om de wektijd in te kunnen stellen. Van alles al geprobeerd, maar mijn wekker loopt dus niet af.
   De goedkopere HEMA-wekker is veel eenvoudiger, maar zonder radio. Alleen jammer dat die in de nachtelijke stilte zo hard zoemt, dus dat is ook weer geen optie...
   Mvg, Berrie Geantwoord op 21-11-2015 om 22:24

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info