• heb element roam, routes staan op de app, maar wanneer ik wil synchroniseren zegt hij geen routes. indien ik via de app een route wil synchroniseren lukt dit ook niet. Iemand tips of weet hoe dit komt?

  Gesteld op 1-4-2021 om 17:04 in forum Wahoo Fietscomputer Misbruik melden
  • Ik begrijp niet dat Wahoo niet reageert op dit probleem van synchronisatie. Is al een hele tijd aan de gang maar oplossingen komen er niet. Moeilijk te begrijpen...Heel spijtig want de Wahoo GPS is best een leuk en vernieuwend toestel. Geantwoord op 2-4-2021 om 13:48

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • heb je de Wahoo Fitness app ook actief staan? m.a.w. is je toestel daadwerkelijk verbonden met de Wahoo Cloud en/of staan de internet-instellingen in de Elemnt Roam ook goed ingesteld? Heeft je smartphone ook daadwerkelijk verbinding met de Elemnt Roam? Geantwoord op 6-4-2021 om 15:41

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • inderdaad , na up date moet je je app ook ff verbinden met je wahoo cloud . zo is het althans bij mij opgelost ;-) Geantwoord op 6-4-2021 om 17:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info