• ik heb heden een TOPCRAFT electronische mobiele verfspuit/verfpistool gekocht - art code TBT-PSG001 1751 - 26 kW - 4,5 kg - 0,8 l - 700 watt. Hoe gebruik ik die? Heb je een NL talige gebruiksaanwijzing. Moet ik de verf verdunnen? Hoe voorkom is druipers en nevel? Hoe ver moet ik van de muur staan om een goed effect te krijgen? Welke verf raad je me aan? (houten binnenmuren - wit - lak)
  e-mail adres : pauwelsnicole1958@gmail.com
  Dank U

  Gesteld op 5-8-2014 om 21:51 in forum Gereedschap Verfspuit Misbruik melden
  • Hallo, ik heb hetzelfde probleem, ik zoek de Nederlandse handleiding voor de verfspuit van Topcraft TBT-PSG001. Kan iemand mij helpen? e-mail:pascale_bernabe@hotmail.com Geantwoord op 23-6-2015 om 18:29

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info