• na vernieuwen van batterijen moet de afstandsbediening opnieuw geregistreerd worden. ik kom in het programma voor autoinstellingen.Bij etterknop komt steeds het bericht : mislukt.

    Gesteld op 8-4-2017 om 19:06 in forum Velux Afstandsbediening Misbruik melden
    • Heb net hetzelfde met mijn twee afstandsbedienieningen tegelijkertijd. Om gek van te worden. Heb misschien al twintigmaal de elektriciteit aan en af geschakeld. Er veranderd niets. Geantwoord op 17-5-2017 om 11:33

      Waardeer dit antwoord (36) Misbruik melden
    • Idem dito. Wat kunnen we doen in dit geval? Met die warmte wel handig!
      Alvast bedankt voor de snelle terugkoppeling! Geantwoord op 29-5-2017 om 18:02

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Wij hadden precies hetzelfde probleem. Je denkt "even" de batterijen van de afstandsbediening te vervangen en vervolgens herkent deze de te bedienen ramen niet meer... Schade en schande hebben ons geleerd dat er echt niets anders op blijkt te zitten dan het opnieuw "registreren" van de ramen in de afstandsbediening. Daartoe moeten alle bediende ramen worden gereset.

      Dit betekent dat je bij ieder raam de reset knop die zich vlak bij de motor bevindt 10 seconden moet indrukken. Je herkent deze knop aan het feit dat deze verzonken is. Je hebt een pen of schroevendraaier nodig om hem in te drukken. Na 10 seconden indrukken wordt raam gereset. Je merkt dat doordat de motor een paar routines gaat doorlopen (in ons geval zowel met de raamuitzetter als met het gordijn. Als dit klaar is dien je de procedure te doorlopen die je zelf al hebt geschetst. Dus:stroom eraf en er weer op, raam registreren. Als het goed is zegt de bediening nu "voltooid" in plaats van "failed".

      Let op: je moet dit voor ieder raam afzonderlijk doen. Ga dus pas het tweede en eventuele colgende raam resetten nadat het eerste is geregistreerd! (Ook hier kwamen wij door schase en schande achter met veel extra gesleep met ladders tot gevolg).

      Wij hopen dat jullie hier iets aan hebben! Geantwoord op 16-7-2017 om 14:47

      Waardeer dit antwoord (23) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info