• Mijn Vaillant ecoTEC trilt soms 3 seconden wel 10 of meer keer per dag , en nu heb ik ook ondekt dat hij met schokjes trilt van 1 seconden wat kan dat zijn , er zijn al 8 techniekers bij mij geweest van abati maar dan doet die het juist niet want het is niet constant , hij doet het op willekeurige tijdstippen, ik heb hem nu bijna 1 jaar en of het nu winter is en opstaat of zomer en afstaat hij blijft het doen , die techniekers van abati doen er ook niet veel aan ze halen zelf het voorpaneel er nog niet even af , hij doet het binnenin want toen hij het op een keertje had heb ik er mijn hand eens tegen gelegd en voelde de trillingen echt van binnen
    wat moet ik doen ? Aub kan u mij helpen
    Mijn huisbaas heeft hem bij u gekocht of teminste toch bij een firma van vaillaint
    maar die laat altijd haar techniekers komen die er niets aan doen , er staat nog garantie op en ik wil nu eigelijk wel eens weten wat er aan mis is

    Gesteld op 6-10-2015 om 00:33 in forum Vaillant ecoTEC plus Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info