• Geachte heren Vaillant,

  Ik heb sinds 2005 een geiser (nieuw)gekocht, een atmoMAG mini 11-0/0 GX maar min. 1x per jaar gaat de generator stuk.
  Door deze te vernieuwen werkt alles weer, maar nu wordt het wel een beetje vervelend, is er een gewijzigd type leverbaar of ben ik één van de weinigen met dit probleem.
  Is het misschien mogelijk om deze geiser (makkelijk)om te bouwen naar één die met een batterij functioneert?
  In afwachting van uw antwoord,

  Groet Sander

  Gesteld op 13-7-2016 om 20:16 in forum Vaillant atmoMAG 11-0-0 GX Misbruik melden
  • Koop een kerstverlichting op batterijen die op 2 aa type functioneert vind uit met een multimeter wat de plus is en verbindt die dan door met de inmiddels door geknipe rode draad van de generator de andere zwarte draad die je ook door knipt met de overgebleven draad van de batterij houder tape er om tegen kortsluiting en dan schakelaar om zetten dan kan je weer douchen ; ) vriendelijk groetjes peter aka probleemoplosser Geantwoord op 8-10-2016 om 10:41

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info