• Ik heb een VHR-NL24C (2007) met het volgende probleem: geen storingscode's, verwarming werkt perfect, maar bij tapvraag heb ik een paar minuten warm water (handwarm) ,niet heet, en daarna weer koud. De verwarmingsleiding word dan niet warm dus zou niet in de 3wegklep of aansturing hiervan moeten liggen. Omdat ik zelf niet thuis was, heb ik een monteur laten komen, en die vertelde mijn vrouw dat de ketel totall-los was, want: dure reparatie( hij kon niet zeggen wat) en "toevallig" had hij een nieuwe bij 'm.... hebben we maar even niet gedaan, want ik ga niet geloven dat hij dusver "afgeschreven" is. Ondertussen even nog wat onderzoek gedaan, maar deze klacht komt niet exact voor, wel lees ik veel over een defecte printplaat (circuitboard), maar wil eerst inlichtingen inwinnen voordat ik zo maar aan het vervangen ga.

    Gesteld op 29-11-2018 om 21:51 in forum Vaillant VHR 24-28 C Misbruik melden
    • we zijn nu 3 weken verder, monteur laten komen, die vertelde "te dure reparatie, hoofdprint is stuk, niet aan te komen. Ik heb "toevallig wel een nieuwe ketel bij me" ik heb bedankt Printplaat besteld en geinstalleerd volgens de voorschriften. Uit voorzorg de motor van de driewegklep vervangen , want deed het wel / niet. klep zelf gecontroleerd op werking. daarna kreeg ik storingscode F9 (waterdruksensor), die vervangen, en de bedrading doorgemeten. alles klopt , maar nog steeds F9...
      wie het weet..... Geantwoord op 13-12-2018 om 12:29

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ook even de ketel aftappen en de druk sensor even er uit halen en schoon maken of even een nieuwe halen en als die eruit is dan even inwendig schoon maken met een klein schroevendraaier met een doekje eraan Geantwoord op 13-12-2018 om 13:15

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • druksensor is vernieuwd, om dit te kunnen doen moet de ketel leeg, inderdaad even met een doekje een beetje schoongemaakt, en de nieuwe sensor weer geplaatst.... daarna ketel weer op druk gezet, maar geen soelaas. Geantwoord op 13-12-2018 om 14:11

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info