• sinds de monteur van breman is geweest voor het periodieke onderhoud, ja echt waar. maakt mijn cv hr combie een zwaar rommelend geluid. je hoort het door het hele huis. dit gebeurd uiteraard als de verwarming aan gaat en warm water aan gaat. vooral bij het opstarten. Het liefst wil ik het onderdeel zelf vervangen. maar ja om welk onderdeel gaat het dan....

    Gesteld op 24-4-2015 om 10:51 in forum Vaillant VHR 24-28 C Misbruik melden
    • ik denk je drie weg klep dat is een bekend probleem je kan hem in het geheel vervangen maar je kan ook het binnen werk vervangen heb je veel geduld:dan kan je proberen het binnen werk schoon te maken maar dat vergt geduld en wat handig heid dus misschien is het dan verholpen suk6 groet EM Geantwoord op 5-5-2015 om 14:52

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Slecht ingeregelde gasklep.kijk maar eens in je verbrandingsattest.co2 zou rond de 8 moeten zitten.als dit lager is krijg je een onstabiele vlam dat het rommelen voortbrengt. Geantwoord op 6-5-2015 om 21:32

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info