• heb een rns 510 versie a met software 1200 erop (vw dealer) Nu slaat hij de navigatie dvd ( v12) niet op ! Terwijl hij dit vorig jaar wel deed. Wat kan hier fout aan zijn

    Gesteld op 23-5-2016 om 11:24 in forum VW RNS 510 uitgave 11-2010 Misbruik melden
    • Dit betekent meestal dat het DVD/CD loopwerk van het toestel niet helemaal 100% meer is en daardoor niet alle gegevens kan overschrijven naar de harde schijf.

      Groet, Frans | Autopar.nl Geantwoord op 23-5-2016 om 11:29

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Frans , Bedankt voor je snelle reactie.
      Maar persoonlijk denk ik dat niet het probleem is , daar hij gewoon dvd's en cd's afspeelt.
      2 maanden geleden is mijn hele rns510 uitgevallen onder het rijden waardoor ik geen geluid etc had en een zwart beeld. Bluethoot( telefoon) deed het gewoon maar zonder geluid. Hier na de de software er op gezet ( 12oo) en alles deed het weer behalve het navi zoals boven omschreven. Geantwoord op 23-5-2016 om 11:33

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dat het toestel wel gewoon DVD en CD afspeelt zegt helaas niets. De wegenkaarten DVD is namelijk een Dual Layer DVD. Deze is nog moeilijker te lezen door het loopwerk. Deze wegenkaarten DVD's zijn de eerste die het laten afweten. Later de gewone DVD's en als laatste de CD's. Dit is normale slijtage.

      Groet, Frans Geantwoord op 23-5-2016 om 12:05

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info