• wij hebben een Storio2 en we willen die graag verkopen maar we weten niet hoe je het moet resetten (a.u.b) help ons

  Gesteld op 12-11-2016 om 10:48 in forum VTech Storio 2 Misbruik melden
  • als je bij de aanmelding een naam moet aan klikken of gast zeg maar. Daar moet je een naam veranderen in R-E-S-E-T en dan weer opnieuw aanzetten. Dan reset hij de hele storio. Je bent alles wat je erop had gezet als spelletjes en fotos die zijn gemaakt of opgeslagen kwijt. Denk daar wel even aan als je iets wil bewaren dat je dat eerst even opslaat op je computer. Geantwoord op 15-1-2017 om 21:18

   Waardeer dit antwoord (46) Misbruik melden
  • Je kunt de Storio2 resetten door R-E-S-E-T als profielnaam in te typen. Alle gegevens op het interne geheugen van de Storio2 worden dan gewist. Gegevens die opgeslagen staan op een SD-kaart blijven wel bewaard. Geantwoord op 24-4-2017 om 14:33

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ben er net mee bezig en was even een gedoe maar is gelukt. Je moet op je naam drukken en dan naar instellingen gaan en dan de naam veranderen in R-E-S-E-T daarna reset hij hem en is hij leegn Geantwoord op 15-12-2017 om 16:17

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info