• Kan opgenomen programma's niet meer terugkijken. Ze staan er wel maar ik krijg een grijs scherm

  Gesteld op 16-3-2015 om 20:50 in forum UPC Mediabox Misbruik melden
  • Dat probleem hebben wij ook heel vaak! Wij kunnen het opgenomen programma niet terug kijken wanneer we zelf willen! Soms een uurtje of 2 later lukt het wel. ..heel vreemd en erg vervelend! Geantwoord op 21-4-2015 om 16:52

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Wij kunnen sinds een tijdje programma's die zijn opgenomen niet terugkijken. Ze zijn opgenomen maar er komt niks Geantwoord op 9-10-2015 om 20:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info