• Kan op de afstandbediening van UPC, wel zenders zoeken, maar reageerd niet op de volume knop.

    Gesteld op 15-6-2014 om 00:07 in forum UPC Horizon HD DVR Mediabox Misbruik melden
    • Dit heb ik via internet kunnen achterhalen mischien dat dit de oplossing is voor je probleem.



      ***
      Berichten: 234

      Horizon
      Postcode: 1399
      Meer..



      Re: Afstandsbediening volumeregeling werkt niet i.c.m. Loewe Individual
      « Reactie #1 Gepost op: 11-okt-12, 21:35:43 »
      Het werkt wel met en Loewe het heeft alleen wat meer voeten in de aarde.

      Nadat je de fabrikant code hebt ingevoerd en de aan-en-uit knop ingedrukt moet houden gaat de afstandsbediening verschillende apparaat codes af voor die fabrikant. Het idee is dat je niet meer tig codes hoeft uit te proberen maar de aan-en-uit knop net zolang ingedrukt houd tot er een match is gevonden. Ervan uitgaande dat als er een match wordt gevonden op het stand-by signaal het maar om één apparaat kan gaan waardoor het signaal voor de volume toetsen ook bekend is.

      Dit is in theorie leuk maar in de praktijk werkt het zoals wel meer dingen net iets anders. Verschillende Loewe apparaten delen blijkbaar het zelfde stand-by signaal maar gebruiken andere signalen voor de volume toetsen. Wat er nu gebeurd op het moment dat jij de aan-en-uit knop in drukt en de Horizon afstandsbediening de eerste code probeert is dat je tv direct uit gaat maar bij deze instelling de volume toetsen nog niet werken. Je moet dus (redelijk omslagtig) de andere codes die de afstandsbediening heeft één voor één uit proberen.
      Zet de afstandsbediening in de leer modus en geeft de goede fabrikant code in.
      Houd nu de aan-en-uit knop ingedrukt maar laat deze niet los als je tv aan of uit gaat maar tot de afstandsbediening de volgende code probeert (een paar seconde later). Je kan dit bijvoorbeeld zien aan het ledje op je tv dat weer knippert of richt een camera van een smartphone op de afstandsbediening om te zien waneer hij de volgende code uitzend.
      Controleer of de stand-by en de volume knopen werken op je Loewe.
      Gaat de tv niet meer aan of werkt het volume nog niet herhaal dan stap 1 tot 3 maar wacht nu tot de afstandsbediening de derde code probeert. Herhaal dit proces en met steeds de volgende code tot alles werk.
      Bij mij werkte de derde code. Geantwoord op 28-7-2015 om 23:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info