• Lekkage onder de cv ketel tzerra m 28c plus.
    Rechts onder bij het hydroblok wat kan het zijn.

    Gesteld op 13-6-2019 om 22:29 in forum Tzerra Remeha Tzerra servicehandleiding Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde gehad,ketel was pas 7 jaar oud.Kunstof van het hydroblok zat spontaan een haarscheurtje in,3 weken daarvoor was de klep vervangen.Remeha gebeld via het cv onderhoudsbedrijf en die reageerden met een afspraak 3 weken later.Dus ik moest 3 weken zonder ketel doen met 10 graden buiten.Toen van narigheid maar een nieuwe ketel gekocht.Succes in ieder geval. Geantwoord op 13-6-2019 om 22:48

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info