• ik he een trust 21564 en als ik hem wil connecten dan moet ik een pincode in voeren. eerst kreeg ik nog een code te zien die ik moest invoeren en stond erbij dat ik op enter moest drukken, niet dat dit werkte maar goed. nu moet ik dus een code invoeren in een typbalk, maar er staat geen code bij. heb al tussen de vragen gekeken, staat dus een keer dezelfde vraag bij, en een paar reacties van mensen die het ook hebben, maar nog steeds geen antwoord dus dacht ik vraag het even opnieuw.

  Gesteld op 4-2-2018 om 18:13 in forum Trust Toetsenbord Misbruik melden
  • Dit probleem heb ik ook. Iemand die een antwoord hierop heeft of een oplossing?
   Kan je het toetsenbord zo resetten dat je een nieuwe pincode krijgt?
   Via een andere computeren hebben wij ook al geprobeerd Geantwoord op 8-2-2018 om 14:31

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
  • ik he een trust 21564 en als ik hem wil connecten dan moet ik een pincode in voeren. eerst kreeg ik nog een code te zien die ik moest invoeren en stond erbij dat ik op enter moest drukken, niet dat dit werkte maar goed. nu moet ik dus een code invoeren in een typbalk, maar er staat geen code bij. heb al tussen de vragen gekeken, staat dus een keer dezelfde vraag bij, en een paar reacties van mensen die het ook hebben, maar nog steeds geen antwoord dus dacht ik vraag he Geantwoord op 10-2-2018 om 16:58

   Waardeer dit antwoord (17) Misbruik melden
  • Bij mij werkte het om 123456 in te tikken op een ander toetsenbord en op verbinden drukken om vervolgens hetzelfde in te tikken op de trust toetsenbord en op enter drukken. Daarna deed hij het. Geantwoord op 6-3-2018 om 12:32

   Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
  • Inderdaad of je nu 0000 1234 of iets anders intypt op het andere toetsenbord. Dan hetzelfde herhalen op de trust en enter. ;) bedankt voor de vraag! Geantwoord op 22-10-2021 om 17:50

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info