• Ik heb zojuist een Trebs 21123 gekocht en de handleiding en of receptenboek laat te wensen over. Er staat nergens vermeld hoe en hoeveel water of andere middelen je moet toevoegen om een maaltijd te bereiden. Bij een prespot is er een volledig kookboek bij geleverd. Ik ben dan ook teleurgesteld met deze aankoop. Volgens mij een verloren koop.

  Gesteld op 18-2-2011 om 15:49 in forum Trebs 21123 Comfortcook Misbruik melden
  • Ook gekocht nieuw voor euro 30,00 en spijt, slechte beschrijving voor gerechten te maken, welke roosters er bij moeten en is niet compleet.
   Bakplaat en derg. moet je er los bijkopen.
   Een digitaal apparaat is er ook en misschien handiger.
   Beetje zonde, maar ga hem maar aan iemand kado doen.
   John Geantwoord op 14-3-2011 om 13:07

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info