• Hallo,
  Ik ken iemand met een comfortcook, en hij wil er meeer gebruik van maken. Zelf heb ik een gewone hete-luchtoven waar ik regelmatig een 'pakketje' vis in maak. Dat zouden we met de comfortcook willen proberen, alleen kan het? Misschien weet iemand van de lezers het antwoord? Het gaat zo: ik maak een bakje van aluminiumfolie, leg er een stukje zalm in, kruid het en sprenkel er wat olie over. Tot slot een stukje citroen erbij. Ik sluit het pakje goed en na 15 minuten in de hete oven is het gaar. Alle smaken heerlijk behouden. Volgens mij kunnen we dit zelfde ook in zijn comfortcook doen. Dat is immers ook een hetelucht-oven. Heeft iemand ervaring met het gebruik van aluminiumfolie in deze oven?

  Gesteld op 22-7-2013 om 22:48 in forum Trebs 21123 Comfortcook Misbruik melden
  • Ja zeker kan dat. Eigenlijk precies hetzelfde, het verschil zit 'm misschien in de tijd.
   Een comfortcook verdeelt door de ronde vorm en de ventilator in de deksel beter de warmte.
   Maar kom eens een kijkje nemen op de Flavorwave Turbo club.
   De comfortcook is een afgeleide van de originele Flavorwave en werkt hetzelfde.
   De club kan je vinden op
   Klik op deze LINK

   Even kopiëren en plakken. Geantwoord op 22-7-2013 om 23:03

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info