• Ik heb de comfortcook 21123 gekocht, de handleiding gedownload, maar nog nooit zoiets onduidelijks meegemaakt!! Zag op de site dat elke koper met dit probleem zit!!
  Vraag: Hebben jullie al hierover nagedacht of wachten jullie op een proces? Ik heb groente en vlees in het apparaat gedaan...vlees goed..groente verbrand. Moet ik water op de bodem doen of hoe zit dat?? Moet het vlees beneden of de groente beneden?? Graag uitleg anders zal ik mijn advocaat raadplegen over deze miskoop!!! Ik denk dat het programma KASSA hier graag aandacht aan zal besteden, nu ik zie dat elke koper hetzelfde probleem heeft.........dus gewoon spijt heeft van de aankoop.
  Hoop van u te horen! M.vr.gr. W. Flanderhijn

  Gesteld op 11-1-2012 om 11:51 in forum Trebs 21123 Comfortcook Misbruik melden
  • Goedemiddag,

   Omdat ik een digitale comfortcook zoek, ben ik tijdens het "googlen" op deze site terecht gekomen.
   Natuurlijk zag ik ook uw opmerking staan en nu hoop ik dat u nog steeds gebruik maakt van de oven.
   Ik wil u namelijk wijzen op het bestaan van een club waar veel recepten gedeeld worden die zijn bereid in de Comfortcook/Flavorwave oven.
   Als ik zo vrij mag zijn heb ik hier de link naar deze club:
   Klik op deze LINK
   U dient alleen lid te worden van clubs.nl
   Graag wil ik u en alle andere gebruikers van harte welkom heten op deze club.
   Met vriendelijke groet,
   Loes Geantwoord op 22-7-2012 om 16:10

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info