• ik heb een fietsedragr van travel en co. met een draag vermogen van 60 kg. die zit op een trekhaak van 75 kg draag vermogen ( kogeldruk) daar staan 2 fietsen op van elk rond de 22 23 kg is 46 kg samen. nu had ik onlangs een lange rit met de auto en fietsen. en er is spontaan een bout afgebroken. en in de hoek is het metaal gaan scheuren wel 3 cm. is dit een productie fout . of gewoon een.verkeert produckt verkocht door de anwb. als ik het halve wegen mijn rit niet gexien had. en het was verder afgebroken had er heel veel schade geweest. en mogelijk ernstige ongelukken
    wil de fabrikant dit niet na kijken om eventueel produvktie fouten te voot komen.

    Gesteld op 4-7-2017 om 09:10 in forum Travel en Co Fietsendrager Misbruik melden
    • ik lees inmiddels wel dat er weinig reactie komt van travel en co. en heel weinig hulp en response van de verkoper als anwb. zal een sterk af terafen artikkel zijn waar we op internet eens flink wat aandacht moeten gaan besteden. want geld terug draagt niets bij aan de veiligheid Geantwoord op 4-7-2017 om 09:27

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info