• Mijn Toyota aygo automaat uit 2009 geeft een piep piep piep toon als ik optrek. Als ik mijn gas minder dan stopt de piep toon. Het lijkt wel een waarschuwingssignaal, maar er gaan geen lampjes branden. Weet wel dat ik er knettergek van wordt.

    Gesteld op 9-6-2017 om 08:59 in forum Toyota Aygo Misbruik melden
    • Weet u al wat het is geweest, want mijn toyota doet het nu ook. Het is heel zacht, klinkt als een waarschuwings signaal. Zo zacht dat als je de radio een beetje hard aandoet je het niet meer hoort, of je moet wel heel goed luisteren. Ik ben dus heel benieuwd wat het is geweest bij uw auto
      Geantwoord op 29-4-2018 om 16:16

      Waardeer dit antwoord (73) Misbruik melden
    • Ik heb dit ook gehad. Maar naar een tijdje deed ie het weer. Monteur wist niet wat het aan kan liggen ben gelijk naar de dealer gegaan. Heeft iemand hier ervaringen mee? Geantwoord op 19-7-2018 om 11:29

      Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem met mijn toyota aygo, wordt elke week erger en erger. Als ik mijn gas induw komt het piep piep geluid, toyota garage zij me dat dit niet erg kon zijn omdat er anders iets op het dashbord zou komen. Ik ben naar een andere garage gegaan wat blijkt nu dat mijn koppeling kapot is, ?? wordt een dure grap.. Geantwoord op 13-3-2020 om 21:09

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Mijn aygo automaat doet dat nu ook, heb ook begrepen van een betrouwbare monteur dat koppeling stuk is. Bij mij piept hij zodra hij in zn 4 Moet schakelen. Kosten mogelijk zn 650 euro Geantwoord op 7-4-2020 om 18:30

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ik heb het probleem ook met mijn aygo. De koppeling moet vervangen worden.
      De piep komt van een warschuwingssysteem. Heel zacht en niet op de dispay. Geantwoord op 30-7-2020 om 18:09

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik heb sinds vanmorgen ook een alarmsignaal zonder waarschuwingslampjes in een scherpe bocht ( van één snelweg op de andere, ik woon in Duitsland). Het begint met een piep elke seconde, wat overgaat in een nerveuze dubbele piep (wat niet echt helpt als je probeert kalm te analyseren wat er aan de hand is). De garage had er morgen pas tijd voor om de foutmelding na te lezen. Ik had dit `s middags nog een keer, weer bij een scherpe bocht.
      Geantwoord op 15-9-2021 om 21:07

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Ik heb het vandaag ook meegemaakt met mijn Ayco. Hij is 6 jaar oud en altijd in onderhoud geweest in de garage. Vandaag ineens tijdens het rijden op de snelweg keiharde pieptoon. Eerst enkele tonen overgaand in dubbele toon. Geen lampjes op het display. Ik ben gestopt op de vluchtstrook en de motor uitgezet. Toen weer gestart en na 7 km weer dat alarm! Echt zo hard dat je oren er zeer van deden.
      De pechdienst zei telefonisch dat ik er niet meer mee mocht rijden en de auto is opgehaald. Het gaf wat strubbelingen door de man die hem kwam halen. "Het zou wel komen doordat ik m'n gordel niet om had of doordat de deur niet helemaal dicht zat of doordat ik mijn handtas op de bijrijdersstoel had liggen".
      Hoezo? Ik had al 40 km gereden voordat dat alarm begon en niets veranderd aan de gordels of de deur. Ik reed gewoon rechtdoor en 100 km p u.
      Hij staat nu bij n vreemde garage en ik wacht maar af. Voelt niet goed. Ik werd niet voor 'vol' aangezien.
      Zo'n man die dan tegen me zegt "Hier heb je je sleutels, ik neem hem niet mee want kan niks vinden".
      En ik denk "Nee natuurlijk kun je niet met het blote oog zien wat er aan de hand is". Geantwoord op 26-4-2022 om 23:20

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info