• Zijn er adapters voor Top Craft Hogedrukreinigers om b,v, een rioolslang van Karcher aan te skuiten op een Top Craft hogedrukreiniger?

  Gesteld op 3-3-2015 om 19:07 in forum Topcraft Hogedruk reiniger Misbruik melden
  • volgens mij past de rioolslang van karcher gewoon op topcraft , zoek maar eens naar foto,s dan zul je ook zien dat ze er hetzelfde uitzien Geantwoord op 3-4-2015 om 12:12

   Waardeer dit antwoord (30) Misbruik melden
  • ff de schroefjes van het handvat losdraaien en de Karcher aansluiting past in de Topcraft.
   Opletten dat het veertje goed zit als je de aansluiting weer verwijderd. Geantwoord op 6-7-2015 om 09:43

   Waardeer dit antwoord (28) Misbruik melden
  • De nokken van de Karcher passen niet in het spuitpistool van de Top Craft. Of er een adapter voor is om het probleem op te lossen weet ik niet. Geantwoord op 4-8-2015 om 21:17

   Waardeer dit antwoord (34) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info