• Goedemorgen, mijn vijverpomp: TCTP 56 art-nr, 41.722.84, AA WK 22za2013 aankoop datum 04-06-2013. Doet het van ene op andere moment niet meer. Hoe te handelen.

  Gesteld op 6-8-2014 om 10:43 in forum Topcraft Tuinpomp Misbruik melden
  • Ik heb pressies de zelfde pomp met pressies hetzelfde probleem. Ben op zoek naar een oplossing. Ik ga in ieder geval proberen met een of andere Aldi klantenservice contact te krijgen. Laat aub wat weten hier of u al een oplossing heeft gevonden, dan doe ik hetzelfde.
   Vriendelijke groet Chris Geantwoord op 16-10-2014 om 16:26

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ik heb hier de handleiding van deze pomp gevonden en schijnt dat er 3 jaar garantie op zit. Blz.24 staat een adres: Service Aldi Voor de Blanken 21 7963 RP Ruinen (Nederland) Tel. Nederlandstalig: +32 (0) 78 15 10 85
   Klik op deze LINK

   Hopelijk komt u hier verder mee!
   Vriendelijke groet Chris Geantwoord op 16-10-2014 om 17:59

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info