• Goede avond iedereen ,een klein vraagje ,iemand die me kan helpen aub .ik heb namelijk een verticuteerder gekregen van iemand .die de machiene maar 1 maal heeft gebruikt .en nu niet meer start ? Geeft wel een vonk aan de motor maar valt dan uit ! Het gaat over TOP CRAFT 1403 (verticuteerder ) heel weinig info via internet over te vinden .ik heb al twee handleidingen gedownload maar die van 1403 is natuurlijk alleen in het duits te lezen .eigenlijk is ze zelf nig in garantie maar de persoon van wie ik de machiene heb gekregen ligt zijn kassa ticket al in de vuilbak ?? hopelijk iemand die me verder kan helpen ,mvg mira

    Gesteld op 22-6-2018 om 21:55 in forum Topcraft TCVK 1402 Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info