• Het is mij niet geheel duidelijk wanneer ik de Topkraft Power & Air wil gebruiken om mijn autoaccu te starten dat het dan onveilig is om de zwarte klem op de -pool op mijn autoaccu te zetten, maar als ik hem als energiebron (omzetter) wil gebruiken dat dit dan wel moet, terwijl even eerder staat dat dit onveilig is. Of begrijp ik het verkeerd?
  Verder kan de Power & Air ook opgeladen worden via de adapter van de sigarettenaansteker, maar dit mag alleen als de motor draait, maar je mag niet rijden met de Power & Air als ie aan het opladen is, betekend dit dat je dan dus alleen kunt opladen als de motor stationair draait?
  Moet ik de powerknop op aanzetten (na het aansluiten van de kabels) als ik de Power & Air als snelstart wil gebruiken? Ik neem aan van wel, maar dit staat niet vermeld in de handleiding.
  Mocht iemand hier antwoorden op hebben dan hoor ik het heel graag. Groeten Carola

  Gesteld op 5-12-2010 om 12:25 in forum Topcraft Power and air station Misbruik melden
  • hoi carola, als jij inmiddels antwoorden op deze vragen hebt zou ik ze graag ook van jou weer krijgen.Ik heb namenlijk precies dezelfde vragen.
   Groetjes en bij voorbaat dank, Wim wbaumler@home.nl Geantwoord op 28-11-2011 om 15:34

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • i find that this is normal an auto with flat battery , first the red klem on battery plus & then black klem on battery minus, true yes or no ?? Geantwoord op 31-5-2012 om 14:13

   Waardeer dit antwoord (16) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info