• Goeden dag
  Heb een tom Tom horlogebspark3 en ik ben boos de reden .
  Ik ben met vakantie in Spanje nog 4 weken te gaan en wat gebeurd horloge bandje scheurt af DIT is nu al de 2 de keer in 1jaar dat dit gebeurd ,
  Ditt is te gek voor woorden en het kost je IEDERE keer zo een 25 euro
  Wat moet ik nou ik kan niks ik vind dit gewoon schandalig dat di gebeurd.
  Mijn adres gelmermulder@hotmail.com

  Gesteld op 14-4-2019 om 20:36 in forum TomTom Spark 3 Misbruik melden
  • Is mij ook overkomen. Eerste keer niet bandje gekocht tweede keer Tom Tom aangeschreven. Heb keurig netjes en nieuw bandje opgestuurd gekregen. Klasse. Geantwoord op 19-4-2020 om 14:42

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info