• met welke knop reset ik mijn tom tom go 710

  Gesteld op 3-8-2011 om 10:24 in forum TomTom GO710 Misbruik melden
  • Beste, om u toestel go 710 te resetten doet u het volgende,bekijk de achterkant u ziet de contakten .Aan de linker kant ziet u een pinnetje druk dit in met een balpen en het toestel is nu gereset.Hopelijk lukt het ! Geantwoord op 3-8-2011 om 16:23

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
  • mijn tomtom go 710 blijft in het scherm aan, daar staat dan afsluiten over 6 sec
   hoe krijg ik dat weg graag een korte uit leg mijn gmail is theo.anneke.onstein@gmail.com Geantwoord op 29-10-2012 om 10:26

   Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info