• mijn tomtom go 710 geen spraak wanneer ik hem op voor ruit plaats in houder haal ik hem uit de houder is er wel spraak bij navigeren hoe kan ik dit oplossen om de spraak bij bijde posities te bruiken

  Gesteld op 3-8-2014 om 23:22 in forum TomTom GO710 Misbruik melden
  • Nou ik heb hetzelfde mijn optie is er over rijden met de auto.En aanzetten van mijn tomtom is al even dramatisch 20 x of zo dan doet tie het. En dan nog 15 min wachten tot gps wat vind.En begint met aanwijzingen .vanmorgen naar hoofddorp bij nieuw vennep al rechtsaf het land in goed dat ik de weg weet anders had ik nu nog gereden.niet kopen klote ding voor mij althans.
   groetjes
   floor Geantwoord op 17-10-2014 om 15:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info