531779
1
Verklein
Vergroot
Pagina terug
1/16
Pagina verder
EasyFold 931, 932
Instructions
932000
C.20121120
501-7567-01
931000
Max
30 kg
Max
60 kg
16.9 kg
1

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Spelregels
1

Forum

Thule-EasyFold-931

Zoeken resetten

 • Ik krijg de hendel voor het vastzetten op de trekhaak niet omlaag!
  Wat te doen! Gesteld op 18-5-2023 om 14:46

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Hallo dan moet je de stel schroef wat losser draaien naar links of naar rechts .probeer eerst naar rechts als die dan niet soepel naar beneden gaat moet je hem naar links draaien .dat draaien moet je rustig aan doen steeds even voelen of die soepel naar beneden gaat .veel succes.groetjes Hans Geantwoord op 18-5-2023 om 18:16

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
 • is de afstand van de thule 931 korter naar de trekhaak dan van de thule 933 ? Gesteld op 25-2-2023 om 15:59

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Wij hebben een nieuwe Volkswagen Caddy en kochten een Thule EasyFold 931 omdat deze inklapbaar is zodat we ook nog in de kofferruimte konden als hij erop stond,maar niets is minder waar de koffer gaat niet meer open.Is hier een oplossing voor? Gesteld op 17-9-2022 om 09:58

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • goedemorgen,
  ik heb een 2e hands thule easyfold 931 gekocht. nu zijn de 2 klemmen die de zijkanten omhoog houden bij het plaatsen afgebroken. Als ik de drager op de trekhaak wil plaatsen dan vallen beide kanten dus naar beneden.
  zijn deze 2 klemmen ook te bestellen?
  Gesteld op 1-10-2021 om 09:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Waarvoor dient het ventiel onder de hendel om de fietsendrager vast te zetten op de bol? Tekening 3 C. Is voor mij niet duidelijk voordat deze dient. Gesteld op 5-9-2021 om 20:10

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
 • Als ik de Easy fold 931 vastklem met de hendel, dan helt hij licht naar achteren. Hoe kan ik dat voorkomen? Gesteld op 28-5-2018 om 14:50

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • Dit kun je corrigeren met de draaiknop aan de voorkant (binnenkant van de drager) van de hendel met de +/- verstellingsmogelijkheid Geantwoord op 29-7-2018 om 14:42

   Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Abonneren

Abonneer u voor het ontvangen van emails voor uw Thule EasyFold 931 bij:


U ontvangt een email met instructies om u voor één of beide opties in te schrijven.


Ontvang uw handleiding per email

Vul uw emailadres in en ontvang de handleiding van Thule EasyFold 931 in de taal/talen: Alle talen als bijlage per email.

De handleiding is 1,83 mb groot.

 

U ontvangt de handleiding per email binnen enkele minuten. Als u geen email heeft ontvangen, dan heeft u waarschijnlijk een verkeerd emailadres ingevuld of is uw mailbox te vol. Daarnaast kan het zijn dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Omdat hier een handleiding wordt meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider.

Uw handleiding is per email verstuurd. Controleer uw email

Als u niet binnen een kwartier uw email met handleiding ontvangen heeft, kan het zijn dat u een verkeerd emailadres heeft ingevuld of dat uw emailprovider een maximum grootte per email heeft ingesteld die kleiner is dan de grootte van de handleiding.

Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Controleer uw email en volg de aanwijzingen op om uw inschrijving definitief te maken

U heeft geen emailadres opgegeven

Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info