• Onze N 3000 heeft een voortdurend knipperend paneel. Koelt niet goed. Zetten hem voortdurend uit en weer aan.
    Begrijpen er niets van

    Gesteld op 7-8-2017 om 09:20 in forum Thetford Inbouw koelkast Misbruik melden
    • Heb ook een probleem met N3000.De koelkast werkt op gas ;12 volt en 220 volt..
      Enkel het display licht niet op.onderbreek ik even de stroom 12v door de zekering 3amp. Uit te trekken en direct weer inte steken dan gaat het display normaal.
      Doe ik dezelfde handeling met de stekker 12 volt achter het buitenrooster dan gaat het ook.Eens het display oplicht en de stroom niet wordt afgesloten blijft alles normaal gedurende een vijfweekse reis.Twee dagen zonder stroom in stalling en het probleem herhaald zich.Dit in Chausson 747 van Augustus 2018.
      Heeft iemand enig idee?
      Geantwoord op 6-3-2019 om 20:01

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Wij hebben nu in 2021 hetzelfde probleem, ik kwam al zoekende hier terecht en heb het gelijk uitgeprobeerd met de zekering eruit en erin. Nu werkt het display weer, we laten de 12 volt er voorlopig op zodat we in ieder geval weer een normaal werkend display hebben. Dolblij! Hebt u het probleem verder nog opgelost? Geantwoord op 31-5-2021 om 10:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info