• Helaas heb ik het niet kunnen downloaden maar weet iemand misschien niet hoe je met het zestigdelig stelsel werkt en ook hoe je het omzet in de decimale schrijfwijze bv: 90°20'35'' en ook in het decimaal 56,13°
  Alvast bedankt

  Gesteld op 29-10-2014 om 14:31 in forum Texas Instruments ti 83 plus Misbruik melden
  • Hallo,

   Zojuist heb ik uw vraag gelezen... omdat ik meer info over de handleiding wilden zoeken.
   Ik heb geen kant-en-kaar antwoord op uw vraag, maar wel een boek over deze grafische rekenmachine waar dat mogelijk in op te zoeken is.
   Het boek is te koop voor € 2,50 bij BoekenHoek op Marktplaats.
   BoekenHoek krijgt boeken beschikbaar gesteld voor verkoop waarvan de opbrengst volledig voor een goed doel is, dus geen commerciële achtergrond.

   Neem gerust contact op.

   Vriendelijke groeten,
   BoekenHoek

   Kitty Geantwoord op 13-11-2014 om 10:13

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info