Taal Documenttype Pagina's
Nederlands Snelstart handleiding 2 Naar de handleiding


Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Spelregels

Forum

Zoeken resetten

 • Ik heb terratec opgestart, videocamera aangesloten en opgezet. Importeren vanaf analoge bron - videocamera. Dan kan ik niet verder. Ik krijg geen opties om aan te duiden en krijg alleen maar de terug knop Gesteld op 5-2-2018 om 14:48

  Reageer op deze vraag Misbruik melden
  • ik heb dezelfde ervaring. Mijn Grabby is een vervanger voor een andere. Die werkte destijds wel, met dien verstande, dat ik vervormde beelden importeerde. Vooral de kleuren waren niet correct (vaag), terwijl het beeld vaak instabiel was. Toen ik dat bij de leverancier (Conrad) meldde, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe. Die heb ik jaren laten liggen en nu ik als gepensioneerde meer tijd heb, maar eens in gebruik genomen. Met het resultaat als gemeld. Wat te doen? Nieuwe kopen van een ander merk of weer aan de bel trekken? Geantwoord op 14-3-2021 om 12:36

   Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden

Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product: Terratec GRABBY

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

 • lees eerst de handleiding door;
 • controleer of uw vraag al eerder door iemand anders is gesteld;
 • probeer uw vraag zo duidelijk mogelijk te stellen;
 • heeft u een probleem en al geprobeerd om dit op te lossen, vermeld dit erbij aub;
 • heeft u een oplossing gekregen van een bezoeker dan horen wij dat graag in dit forum;
 • wilt u een reactie geven op een vraag of antwoord, gebruik dan niet dit formulier maar klik op de knop 'reageer op deze vraag';
 • uw vraag wordt direct op de website gezet; vermijd daarom persoonlijke gegevens in te vullen;

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Uw vraag is op deze pagina toegevoegd

Wilt u een email ontvangen bij een antwoord en/of nieuwe vragen? Vul dan hier uw emailadres in.Info